Verlopen

63% Korting Sennheiser HD231i On-Ear Koptelefoon bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+305
63% Korting Naar deal
Deal likes+305
63% Korting Naar deal

63% Korting Sennheiser HD231i On-Ear Koptelefoon bij iBOOD. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere On-ear koptelefoons.

Het gerenommeerde Sennheiser heeft de nieuwste generatie van de indrukwekkende HD 200-serie koptelefoon geïntroduceerd. Deze nieuwe uitvoering heeft een frisse nieuwe stijl en een geweldig geluid.

Kortom, de perfecte, overal mee naar toe te nemen koptelefoon voor je mobiele apparaten.

Krachtige bas

De HD231i wordt aangedreven door neodymium-magneten en levert hierdoor een verbluffend stereogeluid en krachtige bassen, terwijl de beter presterende drivers een nóg intensere en meer uitzonderlijke bas leveren dan ooit tevoren.

Uitstekend comfort

Het gesloten, compacte on-ear ontwerp biedt uitstekend comfort en isolatie tegen externe omgevingsruis voor een aangename geluidservaring – of je nu thuis bent of onderweg. De koptelefoon is voorzien van zachte oorkussens die het comfort verhogen, ook voor langere gebruiksperioden. De hoogwaardige chroomdetails op de oorschelpen zorgen voor een stijlvol en subtiel ontwerp.

Gemaakt voor iOS

Dit model is geoptimaliseerd voor gebruik met mobiele apparaten; dit is te zien aan het compacte, platte ontwerp waardoor hij overal gemakkelijk mee naar toe te nemen is en de duurzame, enkelzijdige kabel voor klittenvrije bewegingsvrijheid. De koptelefoon beschikt ook over een inline afstandsbediening en microfoon die het beantwoorden of beëindigen van oproepen moeiteloos regelt en het bedienen van muziek op een telefoon of tablet mogelijk maakt. Deze variant is speciaal ontworpen om te werken met Apple iOS-apparaten.

DealsTracker.nl
Logo