Verlopen

63% Korting Set van 2 Canarische Dadelpalmen bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+433
63% Korting Naar deal
Deal likes+433
63% Korting Naar deal

63% Korting Set van 2 Canarische Dadelpalmen. Adviesprijs is €79,95. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Tuinplanten.

2 Canarische Dadelpalmen

Ben je vandaag op zoek naar een vakantiegevoel, zonder überhaupt op vakante te gaan? Mooi, dan kunnen wij je verder helpen. Zo een gevoel bij jezelf teweeg brengen is namelijk supersimpel. Je bestelt twee van deze Canarische dadelpalmen, wacht tot ze geleverd worden en zet ze vervolgens op een plek naar keuze. Klaar!

Kan iemand ook nog even de opblaasjacuzzi opblazen en de drankjes koud zetten?

Phoenix Canariensis

De Phoenix Canariensis komt van oorsprong van de Canarische Eilanden, vandaar ook de Nederlandse naam ‘Canarische Dadelpalm’. Er zijn veel verschillende soorten, maar dit is de bekendste en meest voorkomende soort.

Verzorging van deze sfeermaker

De Canarische dadelpalm is een ideale sfeermaker in je tuin en ondanks dat de palm niet volledig winterhard is, kun je lang van de plant genieten. De palm is matig winterhard en kan maximaal rond de 5 graden vorst hebben. Als het kwik verder daalt, is het verstandig om hem in te pakken of binnen neer te zetten. In een tropisch klimaat kan deze palm zo’n 18 meter hoog worden met bladeren van 5 tot 6 meter lang.

Deze twee Canarische dadelpalmen brengen het vakantiegevoel in ieder huis, en in iedere tuin. Nogmaals: zet iemand de opblaasjacuzzi alvast klaar?

Type: Canarische Dadelpalmen
Aantal: 2 stuks


  • Ideale sfeermaker in de tuin
  • Voor het ultieme vakantiegevoel
  • 100 tot 120 cm lang (met pot)

  • Hoogte bij levering: 100 tot 120 cm (met pot)
Verzorging
Deze palm houdt van een zonnige standplaats (volle zon is geen probleem) en een zeer goed gedraineerde grond. Tijdens een droog voorjaar en/of warme, droge zomer is het advies om veel water te geven, het liefst iedere dag.

Zorg ervoor dat de palm altijd in goed waterdoorlatende grond staat, en dat overtollig water direct uit de pot kan weglopen. De Phoenix Canariensis is een stevige wortelaar en kan zowel in de volle grond als in een pot geplant worden. Let er bij een sierpot op dat de plant voldoende ruimte krijgt.
DealsTracker.nl
Logo