Verlopen

64% Korting Bose QuietComfort 35 II Koptelefoon bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+321
64% Korting Naar deal
Deal likes+321
64% Korting Naar deal

64% Korting Bose QuietComfort 35 II Koptelefoon. Adviesprijs is €379,95. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €5,95.

Bose QuietComfort 35 II Over Ear Koptelefoon

Sommige merken staan synoniem voor een superstrak design en kwaliteit. Zodra je zo een merknaam hoort denk je meteen: ‘topspul, is het beste, of minstens één van de beste in wat ze doen.’ En dat is een vlag die uiteraard ook opgaat bij Bose.

En zodra je weet wat deze QuietComfort 35 II koptelefoon kan, dan denk je: ‘dat kan alleen een Bose zijn.’ Die vier sterren op WhatHiFi zijn niet voor niets uitgedeeld. 🙂

Bestel voor 14:00 en je we sturen hem de zelfde dag – vandaag dus – op!

Bose noise cancelling: Focus. On.

Een QuietComfort 35 II is voorzien van technologie waarmee constant het omgevingsgeluid gemeten wordt, wat vervolgens onderdrukt wordt met een tegensignaal. Zo hoor je alleen je muziek en kun je dieper opgaan in je muziek, het werk wat je doet of wordt je concentratie nog intenser. Maar dat is niet alles. Met de actieknop kun je tussen drie niveaus van noise cancelling schakelen en dit nauwkeurig afstemmen op je omgeving. Zo kun je je volledig concentreren op wat belangrijk is.

Verbluffend geluid op elk volume

Je geniet met een QuietComfort 35 II op je hoofd van een vol en helder geluid, ongeacht het volume. De drivers zijn namelijk voorzien van volumeafhankelijke EQ voor betere prestaties dan ooit. Zo is het geluid is in balans en helder op elk volume. Het ruisverminderingssysteem met dubbele microfoon zorgt voor duidelijke telefoongesprekken, overal. Of je nou in een stil kantoor zit of in een drukke straat loopt: het klinkt overal luid en duidelijk.

20 uur met een volle accu!

Met een accuduur van maar liefst 20 uur kun je een tijd voort, een lange playlist verslinden of de hele dag van muziek of stilte genieten. Nog leuker: als hij leeg is, kun je na 15 minuten laden weer 2,5 uur voort. En als hij onverhoopt echt leeg is, luister je met de meegeleverde kabel verder.

De wereld van Bose AR

Bose AR is het eerste platform voor audio augmented reality en combineert de kracht van Bose-audioproducten met apps. Deze maken via de QuietComfort 35 II gebruik van contextuele audio voor een ongeëvenaarde audio-ervaring. Reizen, sporten, leren, gamen en nog veel meer zal zo nooit meer hetzelfde zijn. Je kunt Bose AR gebruiken na een firmware-update via de Bose Connect-app.

Bose Connect-app

Met de Bose Connect-app haal je het maximale uit je product. Je krijgt tips, kunt Bose AR gebruiken, productfuncties ontgrendelen en je instellingen aanpassen. Je regelt ook het noise cancelling-niveau en hebt de mogelijkheid om muziek te delen. Sluit twee draadloze Bose-hoofdtelefoons aan om van dezelfde muziek te genieten, het enige wat je nodig hebt is een goede afspeellijst.

Ingebouwde Google Assistent

Met de ingebouwde Google Assistent heb je toegang tot entertainment, kun je informatie opzoeken, je dag indelen, en meer. Allemaal met je stem. Je activeert deze door de actieknop ingedrukt te houden. Gebruik je de Assistent niet? Dan benut je deze knop om tussen drie niveaus van noise cancelling te schakelen of om een standaard assistent zoals Siri in te schakelen.

Dat design!

Op design is er natuurlijk niet bezuinigd. De stootvaste materialen – nylon met glasvezel en roestvast staal – maken hem perfect voor onderweg. En hij is zeer comfortabel! De hoofdband is zelfs luxueus te noemen want die is voorzien van Alcantara, het zachte materiaal dat wordt gebruikt op jachten en in luxe bolides! Bovendien zijn de oorkussens gemaakt van een synthetisch proteïneleer, zodat je niet eens voelt dat je een hoofdtelefoon draagt.

Mensen die dus absoluut niet willen bezuinigen op een koptelefoon, dienen niet verder te kijken dan de Bose QuietComfort 35 II.

Merk: Bose
Type: QuietComfort 35 II Over Ear Koptelefoon
Garantie: 2 jaar


 • Werkt met Bose Augmented Reality
 • Drie niveaus noise cancelling
 • Ingebouwde Google Assistent, Siri geschikt

De beschikbaarheid en functionaliteit van Bose AR varieert. Bose AR-apps zijn momenteel alleen beschikbaar voor iPhone- en iPad-gebruikers. Apps voor Android-apparaten zijn in ontwikkeling.

Afmeting/gewicht zonder kabel

 • Hoofdtelefoon: 18 (H) x 17 (B) x 8,1 (D) cm
 • Audiokabel: 120 cm
 • USB-kabel: 30,5 cm
 • Gewicht:  0,24 kg

Dit ontvang je

 • QC35 wireless II koptelefoon
 • USB-oplaadkabel
 • Audiokabel
 • Draagetui
Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo