Verlopen

54% Korting Entreeticket Attractiepark Slagharen + Thermocup en warme drank voor €15 bij AD Webwinkel

BewarenBewaardRemoved 0
AD Webwinkel
Deal likes+444
€15 €32,50 Naar deal
Deal likes+444
€15 €32,50 Naar deal

54% Korting Entreeticket Attractiepark Slagharen + Thermocup en warme drank voor €15 bij AD Webwinkel. Normaal €32,50 p.p. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Ontdek Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Yihaaa! De zomer staat voor de deur, het zonnetje schijnt. Je krijgt zin om er samen met je vrienden of familie op uit te trekken en op avontuur te gaan. Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het ander. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt.

Naast de vele attracties ontdek je ook het straatentertainment of kom je in het American Circus Theater de spectaculaire NIEUWE-show bewonderen.

Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls.

De tickets zijn alleen te verzilveren op 1, 2, 3, 8, 9 en 10 april 2022. Dus grijp snel je kans en wees er snel bij!De deal op een rijtje

 • De tickets zijn alleen te verzilveren op 1, 2, 3, 8, 9 en 10 april 2022
 • Geniet van een unieke korting
 • Een gratis thermocup en warme drank

Belangrijke informatie

 • Reserveren is verplicht. Vóór jouw bezoek aan Attractiepark Slagharen dien je jouw ticket te activeren door het maken van een dag-reservering. Zonder dag-reservering geeft het ticket geen toegang tot het attractiepark. Reserveren kan via slagharen.com/nl/reserveer-bezoek.
 • ⁠Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Ook voor hen is een reservering verplicht.
 • Neem tijdens je bezoek zowel je voucher(s) als je reserveringsbevestiging mee.
 • Het is toegestaan je hond mee te nemen op jouw dagje uit. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Honden zijn niet toegestaan in de attracties, shows, restaurants en winkels.

Hoe werkt het?

 1. Koop een voucher in onze webwinkel
 2. Ga naar https://www.slagharen.com/nl/reserveer-bezoek
 3. Kies ‘ik heb een geldig entreeticket’
 4. Vul de barcode van je voucher in 
 5. Kies de gewenste dag waarop je het avontuur wilt beleven
 6. Vul eventueel het aantal kinderen in tot 4 jaar
 7. Controleer het overzicht, vul je gegevens in en reserveer je bezoek
 8. Er hoeft uiteraard niet meer betaald te worden
 9. Je ontvangt je reserveringsbewijs in je mailbox
 10. Neem tijdens je bezoek zowel je voucher(s) als je reserveringsbevestiging mee

Slapen op vakantiepark Slagharen

Na een dag pretpark ben je vast moe. Gelukkig is het mogelijk om op vakantiepark Slagharen te blijven slapen. Er zijn genoeg Wild West vakantiehuizen en Wigwam Deluxes, terwijl het ook mogelijk is om je eigen caravan, tent of vouwwagen mee te nemen en te overnachten op de camping.

Een overnachting is inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.Openingstijden Slagharen

Parkeren bij het attractiepark
Bezoekers van het attractiepark kunnen de auto parkeren op de centrale parkeerplaats aan de Zwarte Dijk. De kosten voor het parkeren bedragen €8,50 per auto en zijn online, bij de parkeerautomaten en de Guest Service te koop.

Kiss & Ride
Iemand afzetten of ophalen bij attractiepark Slagharen? Rijd de hoofdparkeerplaats op en volg de instructies op de borden Kiss & Ride. Hier kun je gratis iemand afzetten of ophalen.

Met het openbaar vervoer
Pal voor de deur van Slagharen stopt er een bus. Deze bus rijdt vanaf treinstations Hardenberg, Coevorden, Zwolle en Hoogeveen.

DealsTracker
Logo