64% Korting Fresh & CoVerduisterende & Isolerende Gordijnen 150 of 300 cm voor €17,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+342
€17,99 €49,99 Naar deal
Deal likes+342
€17,99 €49,99 Naar deal

64% Korting Fresh & CoVerduisterende & Isolerende Gordijnen 150 of 300 cm voor €17,99 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €49,99. Verzending is €5.95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Gordijnen.

Dit gordijn is eenvoudig te bevestigen met haken of ringen en beschikbaar in meerdere stijlvolle kleuren. Voor welke combinatie ga jij?

Informatie Verduisterende & Isolerende Gordijnen – 150 of 300 cm

Dit verduisterende gordijn verbetert in een handomdraai je privacy en slaapomgeving! Creëer bijvoorbeeld nog meer sfeer in je woonkamer of zorg er voor dat jouw slaapkamer ’s nachts écht lekker donker is. 

Kant-en-klaar geleverd
Het gordijn wordt compleet klaar voor gebruik geleverd. Zo kun je het gordijn direct ophangen aan een rail of een roede.

Als je het gordijn graag wil ophangen aan een rail, dan wordt je gordijn voorzien van 10 universele gordijnhaken. Het gordijn kan dus op vrijwel iedere rail opgehangen worden.

Kies je voor de ringen, dan moet je er rekening mee houden dat de 8 ringen een diameter hebben van ±4 cm binnenafmeting en ±6 cm buitenafmeting.

Vervaardigd uit hoge kwaliteit materialen
Het gordijn is gemaakt van 3-laags geweven 100% polyester en is hierdoor goed verduisterend, geluidswerend én isolerend. Hiermee houd je in de winter de warmte binnen en de kou buiten, en ’s zomers andersom! Je hebt bij deze gordijnen de keuze uit 150 cm of 300 cm. Let wel op; eenmaal opgehangen variëren de afmetingen door het plooien van het gordijn. Door de hoge kwaliteit zijn de gordijnen kreukherstellend, kleurvast en wasbaar op 40°C.

Isolerend en geluidswerend
Deze verduisterende gordijnen zijn isolerend, zodat ze de kou lekker buiten houden en de warmte binnen. Daarnaast heb je dankzij de geluidswerende kwaliteit ook minder last van geluid dat van straat komt. Zo krijg jij de nachtrust die je verdient!

Naast je slaapkamer zijn deze gordijnen natuurlijk ook perfect voor alle andere ruimtes in huis!

Deals Tracker
DealsTracker
Logo