Verlopen

64% Korting Hofftech Accu Snoei-/Reciprozaag voor €49,95 bij DealDonkey

SaveSavedRemoved 0
DealDonkey
Deal likes+244
€49,95 €149 Naar deal
Deal likes+244
€49,95 €149 Naar deal

64% Korting Hofftech Accu Snoei-/Reciprozaag voor €49,95. Adviesprijs is €140. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is gratis vanaf €50, anders €5,95.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Reciprozagen.
  • Goed grip dankzij afneembare klembeugel
  • Snel zagen dankzij krachtige motor
  • Draadloos, dus geschikt voor elke klus in en rond het huis
  • Gebruiksvriendelijk en kan talloze materialen op maat zagen

De ideale zaag
Deze Hofftech Accu Snoei-Reciprozaag is niet zomaar een zaag. Je kunt met dit exemplaar namelijk echt alle kanten op. Van veelvoorkomende klussen in huis tot alle werkzaamheden in de tuin. Met de Hofftech hoef je nooit meer extra dure apparaten aan te schaffen. Je bespaart ook tijd, want er tijdens het klussen achter komen dat je zaag niet geschikt is is verleden tijd. Klinkt goed toch?
 
Volledig draadloos
Deze krachtpatser kan vrijwel elk materiaal zagen. Hout, metaal, kunststof of gipsplaten bijvoorbeeld zaag je allemaal snel op de gewenste lengte. Dit veelzijdige gereedschap heeft een sterke motor en is dankzij de Li-oin accu ook nog eens volledig draadloos. Wil je alles uit het apparaat halen? De aanschaf van een extra accu zorgt ervoor dat je zonder kopzorgen door kunt werken.
 
Afneembare klembeugel
Heb je zin om de tuin in te gaan en eindelijk die stapel takken weg te werken? Dan is deze accuzaag een uitkomst, want dankzij de klembeugel heb je altijd goed grip op de takken. Als je de klembeugel niet nodig hebt haal je hem er eenvoudig af. Heb je een andere klus voor ogen? Dankzij de extra zaagbladen en het ergonomische ontwerp maakt deze zaag alle werkzaamheden een stuk prettiger.

Specificaties

Merk: HofftechType: Snoei & ReciprozaagRecipro-/snoeizaag op accu 12V 1500 mAh Li-ion.De afneembare klembeugel houdt takken tijdens het snoeien vast.Ideaal voor snoeien en zagen van hout/PVC/gips/enzovoort.Accu: 12V/1500 mAh Li-ion.Onbelast toerental: 0-2500 rpm.Slaglengte: 20 mm.Zaaglengte: 50 mm.Lengte zaagblad: 152 mm.EAN: 8718026581985


DealsTracker.nl
Logo