Verlopen

64% Korting Microdermabrasie met Ultrasound @ Beauty Trend Almere bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+254
53% korting Naar deal
Deal likes+254
53% korting Naar deal

64% Korting Microdermabrasie met Ultrasound @ Beauty Trend Almere bij Groupon. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere beauty dienst of product? Bekijk hier andere beauty deals.

Kies uit 6 opties

  • € 24,99 voor 1x microdermabrasie (waarde € 69)
  • € 34,99 voor 1x microdermabrasie + ultrasound-behandeling (waarde € 85)
  • € 69,99 voor 3x microdermabrasie (waarde € 170)
  • € 99,99 voor 3x microdermabrasie + ultrasound-behandelingen (waarde € 240)
  • € 104,99 voor 5x microdermabrasie (waarde € 290)
  • € 149,99 voor 5x microdermabrasie + ultrasound-behandelingen (waarde € 405)

1x, 3x of 5x microdermabrasie, naar keuze met ultrasound bij Beauty Trend in Almere Poort

Bij microdermabrasie worden dode huidcellen met fijne kristallen verwijderd. Deze diepe peeling van de huid heeft als doel je huid van binnenuit te verjongen en ook gladder te maken. Ook worden de aanmaak van collageen en je bloeddoorstroming gestimuleerd.Naar keuze kan je de microdermabrasie aanvullen met een ultrasound-behandeling. Door het ultrasone geluid krijgt de huid een soort massage om zo de bloedsomloop en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen nog meer te stimuleren.

Voorwaarden


Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je eerste afspraak. Na je eerste afspraak heb je, afhankelijk van de door jou aangekochte groupon, nog 12 maanden voor de overige behandelingen op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op [email protected], of telefonisch via 036 841 8942 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Trend


Beauty Trend is een schoonheidsinstituut in Almere Poort – tussen het Homeruspark en het Cascadepark in – dat gespecialiseerd is in huidverbetering, huidverjonging en ontharen. Er wordt gebruik gemaakt van producten van Nimue en Dr. Bauman, huidherstellende producten die ook zonbescherming bieden. De klantgerichte en professionele medewerkers van de praktijk staan voor je klaar om aan je beautywensen en -behoeften te voldoen en je te adviseren over de behandelingen.

DealsTracker
Logo