Verlopen

64% Korting Set van 4 Trendy Luchtzuiverende Kamerplanten voor €19,95 bij Actievandedag

SaveSavedRemoved 1
Actievandedag
Deal likes+510
64% Korting Naar deal
Deal likes+510
64% Korting Naar deal

64% Korting Set van 4 Trendy Kamerplanten voor €19,95. Adviesprijs is €54,95. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Kamerplanten.
 • Luchtzuiverende planten mix
 • Makkelijk te onderhouden
 • Haal de Tropen in huis

Breng je interieur tot leven, en creëer je eigen urban jungle in huis met deze set van 4 kamerplanten. De set bestaat uit een bananenplant, Mexicaanse dwergpalm, goudpalm en een koffieplant.

Wat krijg je?

 • Set van 4 kamerplanten

De planten

 • 1x Bananenplant (Musa oriental Dwarf)
 • 1x Mexicaanse dwergpalm (Chamadorea Elegans)
 • 1x Goudpalm (Areca Lutescens)
 • 1x Koffieplant (Coffea Arabica)

Bijkomende kosten

 • € 5,95 verzendkosten in Nederland
 • € 6,95 verzendkosten in België

Dit wil je weten!

 • Aankoop: maximaal 4 sets kamerplanten per bestelling.
 • Levering: binnen 5-7 werkdagen. Levering alleen mogelijk in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België.
 • Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een track en trace code. Het wijzigen van je adres of bestelling na aankoop is niet mogelijk. Het kan niet opnieuw worden verzonden als het adres fout is.
 • Garantie: is je product beschadigd geleverd? Maak binnen 24 uur na levering een foto van de plant en stuur deze direct naar ActievandeDag. Wanneer er inderdaad sprake is van schade, wordt er een nieuw exemplaar opgestuurd.
 • Herroepingsrecht/retourneren: op dit product is geen wettelijk herroepingsrecht van toepassing in verband met bederfelijke goederen.
 • ActievandeDag fungeert als tussenpersoon. Dit artikel wordt geleverd door Talpa Goods.
 • Deze actie staat online van 16 februari 2021 00:00 uur zolang de voorraad strekt.

Set van 4 kamerplanten

Breng je interieur tot leven, en maak het gezellig in huis met deze set van 4 kamerplanten. De set bestaat uit een bananenplant, Mexicaanse dwergpalm, goudpalm en een koffieplant.

Bananenplant – Musa oriental Dwarf

Haal de tropen in huis met je eigen bananenboom! Deze kamerbananenplant, ook wel de Musa Oriental Dwarf genoemd, komt van oorsprong uit Zuid-Oost-Azië en Australië Het is een tropische kamerplant met prachtige grote bladeren. Deze speciale banaan-soort groeit veel minder snel dan de tuinbanaan (want die kan zo’n 150cm per jaar groeien). Hij is hierdoor een ideale plant voor binnen.

Chamadorea Elegans

De Chamaedorea elegans, ook wel bekend als de Mexicaanse dwergpalm komt oorspronkelijk uit het regenwoud in het zuiden van Mexico en Guatemala. Het is een soort die klein blijft, daaraan dankt hij ook zijn naam ´dwergpalm´. Met een maximum van gemiddeld 50 cm qua groei is het de ideale kamerpalm.

Het is al jaren een populaire kamerpalm omdat hij makkelijk in het onderhoud is. Hij heeft elegante groene bladeren die zorgen voor een echte tropische uitstraling.

Areca Lutescens

De Areca palm heeft velen namen, zoals Arekapalm, Dypsis, Goudvruchtpalm maar voor ons meest bekend als de Goudpalm.De Areca komt van oorsprong uit de vochtige tropen van Madagaskar, maar deze plant heeft bijna alle tropische gebieden.De palm filtert de vervuilende deeltjes uit de lucht die door de bladeren wordt ingeademd en heeft daardoor een luchtzuiverende werking. De Areca palm is één van de beste palmen om in huis te hebben, het filtert niet alleen tal van giftige stoffen uit de lucht, maar ziet er ook nog eens prachtig uit.

Coffea Arabica

De Coffea Arabica, ook wel bekend als de koffieplant of koffieboom komt oorspronkelijk uit Ethiopië en is in Nederland nog redelijk onbekend. Hij kan in de vensterbank of op een andere mooie lichte plek in het zicht geplaatst worden, want hij mag gezien worden. Als je af en toe de plant besproeit met een plantenspuit zal hij als dank prachtig glimmend blad krijgen, en op deze manier blijft hij stofvrij waardoor hij beter licht kan opnemen voor een goede groei. In de lente krijgt de koffieplant prachtige witte, zoetgeurende bloemen. Vervolgens komen de bessen, die van groen via geel naar rood kleuren als ze rijp zijn. De zaden drukken steeds meer tegen elkaar als ze groeien, waardoor ze een karakteristieke vorm krijgen.

Planthoogte

De plant wordt geleverd met een hoogte van circa 25-40 cm (gemeten inclusief pot). De afbeeldingen zijn ter illustratie. De groei en het eindresultaat van de planten kan worden beïnvloed door verzorging en omgeving. Het eindresultaat kan dus afwijken van de afgebeelde foto’s.

Verzorging

De planten uit deze set tevens luchtzuiverende kamerplanten mix zijn zeer makkelijk te verzorgen. Ze prefereren allen een lichte plek maar niet in direct zonlicht. Hoeveel water de planten nodig hebben is afhankelijk van de standplaats maar één keer per week is gemiddeld. Je kunt ook aan de grond voelen of de plant vocht nodig heeft.

Is de grond droog dan mag hij een weer een scheutje water, is de grond nog redelijk vochtig stel het watergeven dan nog even uit. Bepaalde soorten zoals de Areca palm vinden het fijn als de bladeren af en toe met een plantenspuit besproeid worden. De planten gedijen het beste tussen de 15 en 25 graden Celsius.

DealsTracker.nl
Logo