Verlopen

66% Korting A4 Fotoboek Voucher Tot 110 Pagina’s bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
Fotoboeken.nl
Deal likes+323
66% Korting Naar deal
Deal likes+323
66% Korting Naar deal

66% Korting A4 Fotoboek Voucher Tot 110 Pagina’s, adviesprijs is €70,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Fotoboeken aanbiedingen.

Voucher: A4 Fotoboek | 110 Pagina’s | Foto-omslag

Het meest dierbare bezit dat we hebben zijn vaak de foto’s van de mensen (of dieren) die we liefhebben en speciale gebeurtenissen in ons leven. Deze voucher-aanbieding van Fotoboeken.nl voor een prachtig A4-fotoboek met 110 pagina’s én een foto-omslag is daarom een geweldige aanbieding voor iedereen!

Dit is toch veel leuker dan die foto’s maar op je telefoon of camera te laten staan?

Gemakkelijk en leuk om te maken

Met de gebruiksvriendelijke software van Fotoboeken.nl (gratis te downloaden voor Windows en Mac) is het maken van een fotoboek gemakkelijk en leuk! Het programma bevat allerlei toffe achtergronden, fotokaders, maskers en plakboekitems om je fotoboek nog mooier te maken. Werk je op een tablet of smartphone? Dan hoef je geen software te downloaden en kun je aan de slag met de online versie van het programma.

Fotoboek van hoge kwaliteit

Het fotoboek wordt afgedrukt op hoogwaardig papier, gelijmd (PUR) en gebonden. Je kunt bij dit fotoboek kiezen voor de staande of liggende uitvoering. Zelfs de omslag van het fotoboek is naar eigen inzicht op te maken: voorzie de omslag van je eigen foto’s en teksten! Extra bijzonder is het feit dat alle producten van Fotoboeken.nl worden geproduceerd zonder weergave van het logo of een streepjescode, zo is het echt 100% jouw eigen creatie!

Levering van het fotoboek

Bij het bestellen van je fotoboek, kun je ervoor kiezen om het fotoboek thuis te laten bezorgen (bezorgkosten in Nederland zijn € 5,15 en bezorgkosten in België zijn € 9,15), maar het is ook mogelijk om het bij Fotoboeken.nl op te halen (Pijnacker, Zuid-Holland). De levertijd bedraagt 5-7 werkdagen, na plaatsing van jouw bestelling op Fotoboeken.nl.

Wil je meer of minder pagina’s? Dat kan

De voucher heeft de waarde van een fotoboek met 110 pagina’s, maar wanneer dit niet voldoende is, is het mogelijk om het fotoboek aan te vullen tot maximaal 160 pagina’s (€ 0,50 per extra pagina). Uiteraard kun je ook een fotoboek met minder pagina’s maken.

Nog meer luxe? Ook dat kan!

Bij het opmaken van je fotoboek heb je twee opties om je fotoboek nóg luxer te maken. Kies bijvoobeeld voor een upgrade naar ‘platliggend papier’ (lay-flat). De foto’s worden dan afgedrukt op een speciaal papier dat ervoor zorgt dat het fotoboek volledig vlak openligt (€ 0,25 per pagina). Ook kun je tijdens het bestelproces aangeven of je ervoor kiest om het fotoboek te laten voorzien van een hoogglans coating (€ 0,20 per pagina). Deze coating zorgt ervoor dat het fotoboek een nog luxueuzere uitstraling krijgt. De kleuren in het fotoboek worden mooier en de schaduwpartijen intenser. Deze opties (extra pagina’s, platliggend papier & coating) zijn tegen een meerprijs bij te bestellen.

Afdrukken op fotopapier?

Voor een uitermate professionele uitstraling kun je fotoboeken laten drukken op fotopapier (190 grams Premium Photo Paper). Het fotopapier (niet beschikbaar in combinatie met platliggend papier) biedt hoogverzadigde afdrukken dankzij de optimale inktdekking en geeft afdrukken een fotografische kwaliteit. De zijdeglanzende toplaag reproduceert een afwerking waar professionele fotografen traditioneel altijd de voorkeur aan hebben gegeven. 

Nog vragen?

Heb je een vraag over het maken van je fotoboek? Stuur dan een bericht aan de klantenservice van Fotoboeken.nl; zij helpen je natuurlijk graag verder. Er is tevens een handleiding beschikbaar.

Laat de foto’s van je vakanties, kinderen of trouwdag dus niet alleen maar op je computer staan maar maak er een mooi fotoboek van, zodat je wat vaker geniet van de mooiste gebeurtenissen in jouw leven!

Merk: Fotoboeken.nl
Type: Voucher: A4 fotoboek (t.w.v. € 70,95)
Geldigheid: Tot en met 12-09-2019


 • Personaliseerbare foto-omslag
 • Inbinding van hoge kwaliteit
 • Formaat binnenwerk: 29,7 x 21,0 cm

Kenmerken

 • Aantal pagina’s mogelijk: Min 20 – max 160 (voucher is t.w.v. fotoboek met 110 pagina’s: het is niet mogelijk om geld terug te krijgen wanneer je minder dan 110 pagina’s wilt gebruiken)
 • Soort papier: 200 grams
 • Binding: Gelijmd (PUR) en gebonden

Extra opties

 • Extra pagina’s: € 0,50 per extra pagina (per 2 toe te voegen/verwijderen)
 • Platliggend papier: € 0,25 per pagina
 • Hoogglans coating: € 0,20 per pagina

Voorwaarden voucher
De voucher bestaat uit een unieke kortingscode die t/m 12-09-2019 te besteden is bij Fotoboeken.nl. De kortingscode is alleen geldig op het product ‘Fotoboek A4 liggend met foto-omslag’ of ‘Fotoboek A4 staand met foto-omslag’ en heeft de winkelwaarde van dit product met 110 pagina’s (€ 70,95). De verzendkosten van het fotoboek zijn niet inbegrepen; verzendkosten binnen Nederland zijn € 5,15 en binnen België € 9,15. Uiteraard kunnen extra opties (extra pagina’s, coating, platliggend papier) worden afgenomen; eventueel prijsverschil kan samen met de verzendkosten online worden afgerekend.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Je ontvangt na het bestellen van deze iBOOD-deal, de vouchercode(s) in je mailbox. De vouchercode is een kortingscode die tijdens het bestelproces moet worden ingevuld op de plek waar ‘Kortingscode’ staat. Klik daarna op [Toepassen] en de korting t.w.v. € 70,95 wordt verrekend. De kortingscode kan slechts bij één bestelling worden verrekend; er is geen sprake van een resterende waarde of recht op restitutie van (een deel van) de waarde van de code.
 • De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verrekenend op reeds geplaatste bestellingen en de kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingscodes van Fotoboeken.nl.
 • Tijdens een bestelling bij Fotoboeken.nl kan één kortingscode worden verzilverd; wanneer je meerdere vouchers koopt voor het bestellen van meerdere fotoboeken, dien je dus meerdere bestellingen te plaatsen (voor elke bestelling betaal je dus verzendkosten).

Verzendinformatie

 • Je ontvangt de voucher na het bestellen van deze iBOOD-deal; met de kortingscode die in deze mail staat bestel je vervolgens het fotoboek bij Fotoboeken.nl.
 • Bij het bestellen van je fotoboek, kun je ervoor kiezen om het fotoboek thuis te laten bezorgen (bezorgkosten in Nederland zijn €5,15 en bezorgkosten in België zijn €9,15), maar je kunt het ook bij Fotoboeken.nl in Pijnacker (Zuid-Holland) ophalen. De levertijd is 5-7 werkdagen na het plaatsen van de bestelling op Fotoboeken.nl.
iBOOD is als verkoper van deze voucher uitsluitend aansprakelijk voor het leveren van de voucher, niet de dienst. Met het inwisselen van de voucher ga je uiteindelijk een overeenkomst aan met een derde partij, welke voor het leveren van de dienst verantwoordelijk is.
Deals Tracker
DealsTracker
Logo