Verlopen

67% Korting 2 x Ficus Microcarpa Ginseng Bonsaiboom met Keramische Potten bij Koopjedeal

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1
Koopjedeal
Aanbiedingen score+400
67% Korting Naar deal
Aanbiedingen score+400
67% Korting Naar deal

67% Korting 2 x Ficus Microcarpa Ginseng Bonsaiboom met Keramische Potten. Adviesprijs is €89,95. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Kamerplanten.

Highlights & specificaties

  • Ficus Microcarpa Ginseng ‘Bonsaiboom’ | Set van 2 stuks
  • Geleverd inclusief 2 matzwarte keramische potten
  • Vraagt niet om veel aandacht; water geef je pas zodra de grond droog is
  • Geef de sfeer in huis een boost dankzij deze bijzondere boompjes
  • Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
  • Levering op de waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • Hoogte plant gemeten vanaf de pot; 37 – 43 cm
  • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Een woning is pas echt af met een groene touch. De Bonsai is één van de meest bijzondere boompjes die je kunt vinden! Over de naamgeving van Ficus microcarpa Ginseng is veel te doen. Ficus microcarpa is één van de bijna 2000 tropische en subtropische soorten die er bestaan. Deze soort stamt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en Noord-Australië en heette vroeger Ficus Retusa. Het is één van de Ficus-soorten die als bijzondere eigenschap heeft dat wortels, stammen, takken en luchtwortels in allerlei vormen met elkaar kunnen vergroeien en daarmee een unieke plant creëren. 

Brengt wat sfeer in huis!

Nu gaat het specifiek om de Ficus Ginseng. De grillige onderstam die lijkt op een ginseng, oftewel een gemberwortel. Op de karakteristieke en opvallende onderstam groeit een levendig bladerstelsel. De bladeren van de Bonsai zijn klein en donkergroen. De Bonsai-kunst komt oorspronkelijk uit het Chinese keizerrijk en werd overgenomen door de Japanners tot wat we vandaag kennen als “Bonsai-boom”. Letterlijk betekent Bonsai “geplant in een pot”.

Hoe zorg je voor mij?

Geef de Bonsai Ficus Ginseng water als aarde begint op te drogen en wacht met volgende watergift tot de boom het water heeft opgenomen. De boom in pot moet zo nu en dan gesnoeid worden. Alle scheuten die buiten het silhouet van de Bonsai vallen, kun je wegnemen. De Ginseng komt het beste tot zijn recht in de halfschaduw. Veel indirect zonlicht komt het kleine boompje ten goede.

Wie ben ik?

Diameter pot: 17 cm
Hoogte plant: 37 – 43 cm
Luchtzuiverend: Ja
Diervriendelijk: Nee
Waterbehoefte: Bij droge grond
Standplaats: Halfschaduw, vermijd direct zonlicht

Een goede reis

De planten worden met veel zorgvuldigheid voor je ingepakt en opgestuurd. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking ben je er van verzekerd dat je groene vriend in goede staat bij je wordt afgeleverd. De verzendkosten zijn hiervoor slechts €9,99.

Inclusief GRATIS keramische potten

De Bonsai wordt geleverd inclusief mat zwarte sierpotten die binnen iedere woonstijl passen. De potten zijn gemaakt van keramiek en hebben een diameter van 17 cm.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo