Verlopen

67% Korting 4+4 GRATIS Mediterrane Fruitbomen Citroen, Vijg, Olijf en Sinaasappel voor €39,99 bij Koopjedeal

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Koopjedeal
Aanbiedingen score+222
€29,99 €69,99 Naar deal
Aanbiedingen score+222
€29,99 €69,99 Naar deal

80% Korting 4+4 GRATIS Mediterrane Fruitbomen Citroen, Vijg, Olijf en Sinaasappel voor €39,99. Adviesprijs is volgens PrijsTracker index rond €120 (Koopjedeal hanteert een hogere adviesprijs van €199,99). Verzending is €9,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Tuinplanten.

Dit pakket bevat 8 jonge boompjes die opgekweekt kunnen worden tot grote fruitdragende bomen. Elk pakket bevat een sinaasappel-, citroen-, vijg- en olijfboom.

Highlights & specificaties

 • Set van 8 verschillende Mediterrane Fruitbomen
 • Sinaasappel-, citroen-, vijg- en olijfboom
 • Geniet van heerlijk vers fruit uit eigen tuin
 • Zowel in kuip als in volle grond te plaatsen
 • Kunnen als kamerplant, tuinplant en als terrasplant gehouden worden
 • Leveringshoogte: ongeveer 30-40 cm (formaat kan soms enigszins afwijken, in verband met groeiomstandigheden en het weer)
 • Worden geleverd met instructies voor de verzorging
 • Let op: de planten worden zonder pot geleverd en staan op dat moment nog niet in bloei en dragen dus nog geen vruchten.
 • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk.
 • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten
 • Speciaal transport slechts 9,99

Hecht jij er ook zo’n waarde aan dat je tuin er picco bello bij ligt? En kan jij ontzettend genieten van heerlijk fruit? Dan hebben wij vandaag een hele interessante aanbieding voor je. We bieden vandaag deze fraaie fruitbomen aan die jouw tuin van een nieuw stukje groen en uitstraling kunnen voorzien. En een additionele bonus is dat nu hét juiste moment is om ze te planten. Zo kun in de nabije toekomst geniet van heerlijk, vers fruit uit de eigen tuin! 

Sinaasappel-, citroen-, vijg- en olijfboom

Het pakket bevat 8 jonge boompjes die opgekweekt kunnen worden tot grote fruitdragende bomen. De planten kunnen in de volle grond worden geplant, maar we raden aan om ze in potten te zetten omdat ze niet (direct) winterhard zijn. De olijfboom en vijgenboom zijn na een aantal jaar wel winterhard en kunnen dan buiten blijven staan. De citroen- en sinaasappelboom zijn niet winterhard, maar deze krijgen wel een heerlijk geurende bloesem. In de tuincentra zijn deze mediterrane fruitbomen ontzettend duur, maar door ze zelf verder te kweken bespaar je ontzettend veel geld én het is nog leuk ook!

Geschikt voor elke tuin

De fruitbomen zijn ideaal voor tuinierders met beperkte ruimte. Je kunt ze in kuipen planten en op het terras zetten, maar ze kunnen ook gewoon in volle grond geplaatst worden. De bomen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment een hoogte van ongeveer 30 – 40 cm (gemeten incl. pot). Het wordt aangeraden om de boom ieder voorjaar vroegtijdig te snoeien. Hiermee stimuleer je de fruitproductie en tevens zorgt dit ervoor dat je de stammen in een compacte pilaar kunt blijven behouden. In de lente geniet je van de heerlijke bloesem, gevolgd door levendige gekleurde vruchten.. wie wil dat nou niet in eigen tuin?!

Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport. Hierdoor garanderen wij een snelle en veilige levering. De verzendkosten zijn in dit geval slechts €9,99 -.   

DealsTracker.nl
Logo