Verlopen

67% Korting BBQ Collection Grote Vuurschaal voor €29,95 bij Voordeelvanger

BewarenBewaardRemoved 3
Voordeelvanger
Deal likes+542
€29,95 €89,95 Naar deal
Deal likes+542
€29,95 €89,95 Naar deal

67% Korting BBQ Collection Grote Vuurschaal voor €29,95 bij Voordeelvanger. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Of het nou zomer of winter is, je kunt altijd wel een beetje extra warmte gebruiken. Gelukkig is er de BBQ Collection vurschaal. Deze moderne en stevige vuurkorf zorgt ervoor dat je zelfs wanneer de temperatuur er misschien niet naar is, je alsnog van je terras of tuin kunt genieten. Daarnaast is de vuurschaal met zijn zwart metalen uitstraling een echte blikvanger.

Stevig en duurzaam

De BBQ Collection buitenhaard is gemaakt van duurzaam materiaal en beschikt over 4 stevige poten die de vuurschaal recht en in balans houden voor extra veiligheid. Dankzij twee handvaten aan de zijkanten van de vuurkorf kun je deze makkelijk verplaatsen. Let er wel op dat de vuurschaal gevoelig is voor verhitting en dat de handvaten tijdens gebruik dus warm kunnen worden. Draag in dit geval altijd handschoenen om brandwonden te voorkomen.

Eenvoudig te monteren

Op een warm en sfeervol haardvuurtje of je met deze buitenhaard niet lang te wachten. De vuurschaal wordt compact en in losse onderdelen geleverd: 4 poten en de schaal. Om de poten snel en stevig aan de vuurkorf te bevestigen ontvang je ook de schroeven voor montage. Je hoeft nu enkel nog het brandhout en ander brandbaar materiaal toe te voegen en voìla: een heerlijk knisperend haardvuurtje en automatisch meer sfeer.

Voordelen

  • Hele jaar door te gebruiken
  • Echte sfeermaker
  • Hoogte: 20 centimeter
  • Diameter: 60 centimeter
  • Gewicht: Belastbaar tot 7,2KG
  • Merk: BBQ Collection
  • Kleur: zwart
DealsTracker
Logo