67% Korting Kinderspel Fetch! voor €6,99 bij Bol.com

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Bol.com
Aanbiedingen score+566
€6,99 €20,95 Naar deal
Aanbiedingen score+566
€6,99 €20,95 Naar deal

67% Korting Kinderspel Fetch! voor €6,99. Adviesprijs is €20,95. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis

Fetch! is het dolgekke spel voor viervoeters vanaf 4 jaar – Race op handen en voeten om als eerste met je hondenmasker je botjes op te scheppen en naar je kom te brengen! Waf!

Speluitleg

Het doel van het spel is om als eerste speler de drie botjes van jouw kleur in jouw hondenkom te leggen. Om het spel te spelen zet je je hondenmasker op en neem je op handen en voeten plaats naast de hondenkom van jouw kleur en keuze! Alle spelers spelen tegelijkertijd maar het spel begint pas als de oudste speler “Waf!” blaft…

Als je ‘Waf!’ hoort race je op handen en voeten rond net als een hond en schep je een van jouw botjes op door enkel de tong op je hondenmasker te gebruiken. Nadat je succesvol een botje opgeschept hebt moet je het snel op handen en voeten terugdragen en in je hondenkom leggen – let op dat je het op de terugweg niet laat vallen! Ga daarna snel nog een van je botjes halen!

Zodra je succesvol alle drie je botjes in je hondenkom gelegd hebt blaf je snel “Waf! Waf!” om aan te geven dat je het spel gewonnen hebt.

Eigenschappen:

  • Combineert behendigheid, en snelheid met rollenspelplezier
  • Hondenmasker is zorgvuldig ontworpen voor comfort en veiligheid van jong en oud – één maat past iedereen
  • Geschikt om binnen en buiten te spelen
  • Aantal spelers: 2-3
  • Speelduur: 10 minuten
  • Inhoud: 3 hondenmaskers, 9 botjes, 3 hondenkommen, Instructies
  • Waarschuwing: Verstikkingsgevaar – Kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Enable registration in settings - general