Verlopen

67% korting Larson Boxspring Oslo bij iBOOD

SaveSavedRemoved 1
iBOOD
Deal likes+316
67% korting Naar deal
Deal likes+316
67% korting Naar deal

67% korting Larson Boxspring Oslo. Verzending €19,95. normaal €1345 Ook verkrijgbaar in 10 andere maten, met ongeveer dezelfdekorting:

Larson Boxspring Oslo | 180 x 220 cm

Om vol energie de dag te beginnen en door te komen, is goede nachtrust essentieel. Om dat te bewerkstelligen heb je natuurlijk een goed bed nodig. Eentje met een goede bodem, een matras dat de juiste ondersteuning biedt en een topper die zorgt voor ultiem comfort.

Begin maar vast met dromen, want met deze boxspring van Larson zal je lekkerder slapen dan ooit tevoren!

Unieke samenstelling

Met deze boxspring biedt Larson jou het beste van twee werelden. Ze hebben namelijk hun populaire Oslo matras in het jasje van een boxspring gestoken. Met een pocketverenbox van 23 cm, een pocketverenmatras van 20 cm én een traagschuimtopper van 8 cm wordt jouw lichaam volledig ondersteund en lig je op een heerlijk zacht wolkje. Het hoofdbord en de afwerking in antracietkleurige stof maken het plaatje compleet.

Pocketverenbox

Boven de pootjes van 12 cm vind je de pocketverenbox. Dit gedeelte is 23 cm dik en bestaat uit 300 pocketveren per m². Deze pocketveren zijn geproduceerd met een draad van 2.1 mm dik en 5 slagen. De box is rondom voorzien van 40 mm foam ter bescherming en het geheel is afgewerkt met antracietkleurige stof. De pocketverenbox is samen met het matras de stevige basis die de juiste ondersteuning biedt aan jouw lichaam.

Matras

Bovenop de pocketverenbox vind je het matras terug. Dit is in wezen het Oslo matras, maar dan opgesplitst in matras en topper. Het matras van 20 cm bestaat uit 300 pocketveren per m². Deze pocketveren zijn geproduceerd met een draad van 2.1 mm dik en 5 slagen. De toplaag van het draaibare matras bestaat uit 35 mm PU foam. Het geheel is afgewerkt met antracietkleurige stof.

Topper

De draaibare topper bestaat uit twee lagen. De onderste laag bestaat uit memoryfoam, wat zich helemaal vormt naar jouw lichaam. De bovenste laag bestaat uit gel-infused traagschuim. Dit heeft verschillende eigenschappen die samen zorgen voor een goede nachtrust. Zo werkt het drukverlagend en verdeelt het de druk van jouw lichaam beter dan traditioneel traagschuim. Daarnaast ventileert het ook beter, waardoor de warmte beter wordt afgevoerd. Het geheel is afgewerkt met antracietkleurige stof. Bovendien is het tijk afritsbaar, waardoor deze gemakkelijk is te reinigen.

Hoofdbord

Dat elk onderdeel van de boxspring is afgewerkt met antracietkleurige stof, maakt het plaatje natuurlijk nog niet helemaal compleet. Om het echt één geheel te maken, krijg je bij de boxspring ook een hoofdbord. Ook deze is afgewerkt in antracietkleurige stof.

Merk: Larson
Type: Boxspring Oslo
Afmeting: 180 x 220 cm
Garantie: 2 jaar via iBOOD/5 jaar via Larson


  • Complete boxspring
  • Optimale ondersteuning
  • Afritsbaar & reinigbaar tijk

Opbouw
Pootjes: 12 cm
Pocketverenbox: 23 cm
Matras: 20 cm
Topper: 8 cm

Algemene specificaties
Pocketverenbox: Larson Pocketveren™ + foam rondom
Matras: Larson Pocketveren™ + PU foam (toplaag)
Topper: Memoryfoam (onderlaag) + gel-infused foam (toplaag)
Schuim densiteit: HR50
Diameter springs: 2.1 mm
Windingen springs: 5
Aantal springs: 300/m²
Aantal pootjes: 6 per box
Instaphoogte: 63 cm
Ventilatie: Uitstekend
Gewicht: Getest voor personen tot 120 kg

DealsTracker.nl
Logo