Verlopen

67% Korting Nek En Rug Massagekussen voor thuis en auto voor €19,95 bij Voordeelvanger

BewarenBewaardRemoved 1
Voordeelvanger
Deal likes+433
€19,99 €59,99 Naar deal
Deal likes+433
€19,99 €59,99 Naar deal

67% Korting Nek En Rug Massagekussen voor thuis en auto voor €19,95 bij Voordeelvanger. Adviesprijs is €59,99. Check hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Massageapparaten.

Omschrijving

Multifunctioneel massagekussen dat je zowel in huis als in de auto kunt gebruiken. Je bevestigt het kussen eenvoudig aan de rugleuning van je stoel en de massagekoppen doen de rest.

Het kussen geeft stevige massagetrillingen af en heeft ook een warmtefunctie voor optimale ontspanning. Ideaal voor als je vaak langdurig in dezelfde houding zit, zoals bijvoorbeeld tijdens het (thuis)werken of wanneer je lang achter elkaar moet autorijden.

Massage op je werkplek
Als jij vaak lange werkdagen achter je computer zit, is de kans groot dat je weleens last krijgt van je rug. Een slechte werkhouding ligt nu eenmaal continu op de loer en je zal jezelf er ongetwijfeld weleens op betrappen dat je uit gemakzucht onderuit bent gezakt of juist met bolle rug voorovergebogen zit. Dat voelt misschien op het moment zélf comfortabel, maar erg ontspannend voor je rug is het op de lange termijn beslist niet.

Oplaadbaar massagekussen, ook voor in de auto
Het massagekussen werkt op oplaadbare batterijen. Het kussen wordt geleverd inclusief oplaadkabel en zelfs met een autolader, zodat je ook tijdens het autorijden kunt opladen en jezelf wat ontspanning kunt bezorgen.

Het massagekussen heeft een verwarmingsfunctie en vier massagekoppen onder de bekleding. Deze massagekoppen zorgen voor precies de juiste drukpunten voor een verlichtende massage. Niet te hard, niet te zacht: precies goed zodat jij ondertussen ongestuurd verder kunt werken of rijden. Het effect is direct merkbaar: de spieren in rug, schouders en nek worden verlicht en je rug zal weer ‘losser’ aanvoelen.

Bevestigen aan je rugleuning doe je eenvoudig met het verstelbare elastiek aan de achterzijde. Behalve voor een rugmassage, kun je het kussen ook gebruiken voor je nek, middel en buik. De bekleding heeft voldoende ‘ademgaatjes’ om hitte te doen ontsnappen.

Voordelen

  • 4 massagekoppen
  • Voltage: 12V
  • Wattage: 20W
  • Automatische timer: 15min

In de verpakking

  • Massagekussen
  • Stroomsnoer
  • Ooplaadkabel, auto oplaadkabel
  • Handleiding
DealsTracker
Logo