Verlopen

67% Korting met PS Plus God of War® III Remastered PS4 voor €11,49 Playstation Store

SaveSavedRemoved 0
PlayStation Store
Deal likes+234
$9,99 $19,99 Naar deal
Deal likes+234
$9,99 $19,99 Naar deal

67% Korting met PS Plus God of War® III Remastered PS4 voor €11,49 Playstation Store

Elders laagst €34,95

Deze prijs is alleen beschikbaar tussen 19/1/2018 01:00 am en 8/2/2018 12:59 am.

Beschrijving

Aan het eind rest slechts chaos
Kruip in de huid van de onbevreesde krijger Kratos, een voormalige Spartaan die wil afrekenen met de goden die hem hebben verraden. Vecht je van de diepten van Hades naar de top van de berg Olympus voor een laatste bloederige wraaktocht.

Het slotstuk van de God of War®-trilogie geldt als een van de grootste spektakelstukken uit de PlayStation®-geschiedenis. Beleef de adembenemende actie opnieuw in 1080p of laat je voor de eerste keer meeslepen.

Met de gloednieuwe fotomodus leg je de indrukwekkende actie vast door foto’s te maken van je slachtpartijen die je kunt aanpassen, opslaan en delen.

• Alle vorige DLC-kostuums en andere downloadbare content inbegrepen.

1 speler
Minimaal 42GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma’s ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

God of War® III Remastered ©2010-2015 Sony Computer Entertainment America LLC. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Sony Computer Entertainment America LLC. ‘‘God of War’’ is a trademark or a registered trademark of Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.

DealsTracker.nl
Logo