Verlopen

68% Korting Oplaadbare Waterflosser Met 4 Opzetstukken voor €12,95 bij Voordeelvanger

BewarenBewaardRemoved 0
Voordeelvanger
Deal likes+432
€12,95 €39,95 Naar deal
Deal likes+432
€12,95 €39,95 Naar deal

68% Korting Oplaadbare Waterflosser Met 4 Opzetstukken voor €12,95 bij Voordeelvanger. Adviesprijs is €39,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier Flosapparaten.

Omschrijving

Met een elektrische waterflosser houd je je gebit gezond en fris en blijft je glimlach stralend schoon! Met een gewone tandenborstel kom je helaas niet altijd op de plekjes in je mond waar stukjes eten of andere viezigheid achterblijft. Gebruik de Elektrische Waterflosser om ook deze plekken te reinigen. Zorg dagelijks voor een schoon en fris gevoel in je mond!

De waterflosser is zeer makkelijk in gebruik. Kies voor een van de drie werkstanden normaal, zacht of pulse. Kies voor de soft-modus bij het eerste gebruik. In de pulse-modus masseer en reinig je tegelijkertijd je tandvlees. In tegenstelling tot een gewone manuele tandenborstel zorg je er met een elektrische waterflosser voor dat tandplak nauwkeurig wordt verwijderd. Dit apparaat mag dus niet ontbreken in je badkamer.

De waterflosser is zowel met als zonder watertank te gebruiken. Hierin kan koud, lauw of warm water worden toegevoegd. De externe extra lange waterpijp kun je gebruiken met een fles(je)/glas of grotere waterbron. Daarmee wordt de waterflosser erg flexibel in gebruik.

Voordelen

  • Effectief tanden flossen
  • Makkelijk in gebruik, houdt je tanden goed schoon
  • Goed voor tandvlees
  • Voorkom onnodige tandarts bezoekjes
  • Schoon en fris gevoel in je mond
  • Met oplaadbare accu
  • Ametingen: 12 x 6 x 24,5 cm
DealsTracker
Logo