fbpx

69% Korting Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4 €22 bij Nedgame

Nedgame
Aanbiedingen score+364
€22 €69,99 Naar deal
Aanbiedingen score+364
€22 €69,99 Naar deal

69% Korting Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4 €22 bij Nedgame. Adviesprijs is €69,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis boven €75 of als dit een pre-order is ,anders €1,99.

Bevat de originele game + de Frozen Wilds Expansion!

In deze levendige, post-apocalyptische open wereld dolen kolossale mechanische wezens rond in een landschap dat ze hebben ontvreemd van de mensheid.

Deze woeste machines hebben de macht volledig overgenomen, en de evolutie van de mens teruggedraaid. De mens leeft weer in stammen en overleeft als jager-verzamelaar in een wereld met immense wouden, indrukwekkende bergketens en de sfeervolle ruïnen van een verloren beschaving.

Je speelt als Aloy, een vaardige jager die vertrouwt op haar snelheid, sluwheid en behendigheid om uit handen van de machines te blijven en haar stam koste wat kost wil beschermen. Ze neemt het op tegen een kolossale overmacht en ontrafelt tijdens een meeslepend, emotioneel avontuur de geheimen van een vergeten beschaving en oude artefacten. Tijdens haar reis leert ze steeds meer over geavanceerde technologie die niet alleen het lot van de planeet, maar van de hele mensheid zal bepalen.

Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld