Verlopen

69% Korting Tefal EY1018 Compact Heteluchtfriteuse bij iBOOD

SaveSavedRemoved 3
iBOOD
Deal likes+678
69% Korting Naar deal
Deal likes+678
69% Korting Naar deal

69% Korting Tefal EY1018 Compact Heteluchtfriteuse bij iBOOD. Adviesprijs is €129*. *iBOOD hanteer een lagere adviesprijs van €67,95. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Hetelucht friteuses.

Tefal EY1018 Easy Fry Compact Heteluchtfriteuse

Jouw goede voornemens en deze heteluchtfriteuse zijn een beter duo dan Job en Perry. 

Want zelfs de kleinste huishoudens kunnen nu gezond frituren! De Easy Fry Compact heteluchtfriteuse kan maximaal twee porties bereiden, waardoor hij ideaal is voor studenten, stellen en kleine huishoudens. Het compacte formaat zorgt ervoor dat hij in elke keuken goed past.

Bijna geen olie nodig

Er is weinig tot geen olie nodig om ingrediënten heerlijk en gezond te frituren. Je maakt er niet alleen friet of snacks in klaar, maar ook groenten gooi je er zonder twijfel in. De Air Pulse technologie zorgt voor een warme cyclonische luchtcirculatie waarmee een krokante buitenkant wordt bereikt. De handige timer van 30 minuten met automatische uitschakeling en een waarschuwingssignaal, zorgt ervoor dat je in alle rust iets anders kunt doen terwijl de ingrediënten perfect bereid worden.

Gemakkelijk schoon te maken

Het innovatieve mandje met anti-aanbaklaag, afneembaar rooster en afwasmachinebestendige onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. Geniet elke dag van heerlijke, gezonde gefrituurde maaltijden met de Easy Fry Compact elektrische friteuse!

Geen frieten (of patatten?) meer eten is sowieso geen optie. Daarom is het nu tijd om ze heerlijk gezond klaar te maken in deze heteluchtfriteuse van Tefal. Ja, ze denken daar echt aan alles.


Merk: Tefal
Type: EY1018 Easy Fry Compact Heteluchtfriteuse
Garantie: 2 jaar


  • Ideeal voor kleine huishoudens
  • Weinig tot geen extra olie nodig
  • Eenvoudig schoon te maken

Kenmerken

  • 30-minuten timer met automatische uitschakeling en waarschuwingssignaal
  • Innovatief gepatenteerd voedselmandje met afneembaar rooster 
  • Eenvoudig schoon te maken: vaatwasmachinebestendige onderdelen en een voedselmandje met anti-aanbaklaag
DealsTracker.nl
Logo