70% Korting op Assassin’s Creed Origins PC voor €18 bij Ubisoft Store

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Ubisoft Store
Aanbiedingen score+156
€18 €59,99 Naar deal
Aanbiedingen score+156
€18 €59,99 Naar deal

70% Korting op Assassin’s Creed Origins PC voor €18 bij Ubisoft Store. Adviesprijs is €59. Check hier voor de laagste prijs elders. Het spel wordt digitaal naar je account gestuurd. Voor 100 U-coins krijgt je nog eens extra 20% korting. Ook de PS4 en Xbox One versies zijn met 25% korting te koop.

Het oude Egypte, een tijdperk vol pracht en intrige, verdwijnt in een gewetenloos gevecht om de macht. Ontrafel duistere geheimen en vergeten mythes en reis terug naar het moment waarop het allemaal begon: de stichting van het Broederschap van de Assassins.

*De Discovery Tour by Assassin’s Creed®: Ancient Egypt is nu beschikbaar als gratis update in het Engels!*

ONTDEK HET LAND

Zeil over de Nijl, ontdek de mysteries van de piramides of vecht tegen gevaarlijke oude facties en wilde beesten. Verken dit enorme, onvoorspelbare gebied!

ELKE KEER EEN NIEUW VERHAAL

Speel meerdere missies en ontdek spannende verhalen. Ontmoet sterke personages die je niet snel zult vergeten, van de rijkste nobelen tot de meest wanhopige paria’s.

GENIET VAN DE ACTIE-RPG

Ontdek een compleet nieuwe manier van vechten. Gebruik verschillende wapens met verschillende eigenschappen en zeldzaamheden. Ga aan de slag met het uitgebreide voortgangssysteem en neem het op tegen unieke, sterke eindbazen.

DealsTracker.nl
Logo
Enable registration in settings - general