Verlopen

70% Korting Set Van 20 FFP2 5-laagse Mondkapjes voor €14,95 bij Voordeelvanger

BewarenBewaardRemoved 0
Voordeelvanger
Deal likes+555
70% Korting Naar deal
Deal likes+555
70% Korting Naar deal

70% Korting Set Van 20 FFP2 5-laagse Mondkapjes voor €14,95 bij Voordeelvanger. Per mondkapje kom je op €0,75 /st. Adviesprijs is €49,95. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere mondkapjes.

We dragen met z’n allen mondmaskers op het openbaar vervoer, in winkels en op andere plekken waar veel mensen komen zoals aan de kust of zelfs in het bos.

Deze mondmaskers komen dus goed van pas. Ze zijn gemaakt van kwaliteitsvol 5-laags non-woven filtermateriaal en filteren zo de lucht die je uitademt. Zo kan je met een gerust hart naar de winkel. En zonder pijnlijke oren: daar zorgen de zachte, elastische lussen wel voor.

FFP2
Je vindt veel maskers op de markt die ultieme filtercapaciteit claimen maar dat eigenlijk helemaal niet mogen. Daarom bestaat de FFP2 certificering. Maskers die getest worden in onafhankelijke, geautoriseerde labs en aan bepaalde strenge criteria voldoen krijgen deze FFP2 certificering. Daarom zijn dit ook het soort maskers dat aangeraden wordt door de overheid.

Let op: De medische mondkapjes gaan natuurlijk nog altijd naar de ziekenhuizen en zorgcentra. Perfect dus voor de bezorgde burger. Steek onze zorghelden een handje toe en bescherm elkaar met deze kwalitatieve mondmaskers.

Voordelen

  • 1 bestelling = 20 stuks
  • FFP2-maskers zoals aangeraden door OMT en WHO
  • Tot 75x betere bescherming dan de blauwe mondmaskers volgens het Duitse Max Planck Instituut
  • Effectieve filtering van lucht > 95%
  • 5-laags non-woven filtermateriaal
  • Met optioneel te dragen comfort-strap, voorkomt pijnlijke oren
  • met optionele zachte strip voor neusbrug
DealsTracker
Logo