DealsAlert
Verlopen

71% Korting Grid Legends PS4 / PS5 / XSX voor €19,99 bij Bol / Amazon / Nedgame

BewarenBewaardRemoved 0
Bol.com
Deal likes+522
€19,99 €69,99 Naar deal
Deal likes+522
€19,99 €69,99 Naar deal

DEALSALERT: 71% Korting Grid Legends PS4 / PS5 / XSX voor €19,99 bij Bol. Adviesprijs is €69,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis. Online reviews zijn positief. Bekijk hier voor de beschikbaarheid van deze deal, hier de links van Amazon en Nedgame. De gratis upgrade naar next gen PS5 en Xbox Series X loopt via ea.com/nl/nextlevel

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Gaming artikel of deal.

GRID Legends biedt zenuwslopende internationale motorsport-actie op het scherpst van de snede. Creëer je droom-motorsportevenementen, stort je in live multiplayer-races, maak deel uit van het drama in een fascinerend virtueel productieverhaal en omarm het gevoel van spectaculaire race-actie.

Strijd om je positie. Verleg de grenzen van legendarische wagens. Voel de kick van ongelofelijke snelheid. Drijf je aartsvijand tot het uiterste. Versla je vrienden keer op keer… en zorg ervoor dat ze het nooit meer vergeten.

Kenmerken:

– Speel samen met maximaal 21 vrienden in de meest sociale en verbonden GRID ooit, inclusief cross-platform play, en zaai chaos op het circuit.
– Beleef onvergetelijke races met een verbluffende variëteit aan auto’s, nieuwe locaties (zoals Londen en Moskou) en spannende soorten evenementen, en creëer vijanden op het circuit.
– Gebruik de Race Creator om zenuwslopende races te ontwerpen die je samen met je vrienden kunt rijden, met evenement-typen als Elimination, bloedstollende Boost-races en de terugkeer van Drift. Wil je in hypercars tegen enorme vrachtwagens racen? Alles kan.
– Doe mee aan het spektakel van de motorsport met ons dramatische virtuele productieverhaal Driven to Glory, of stort je in onze grootste Career ooit met honderden adembenemende evenementen.

DealsTracker
Logo