Verlopen

71% Korting Huawei Watch GT Smartwatch met hartslagmeter voor €66 bij Amazon DE

SaveSavedRemoved 0
Amazon.de
Deal likes+989
€66 €229 Naar deal
Deal likes+989
€66 €229 Naar deal

DEALSALERT: 71% Korting Huawei Watch GT Smartwatch met hartslagmeter voor €66. Adviesprijs is €229. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Smartwatches.
  • GPS
  • Met hartslagfunctie
  • Geschikt voor onderwater
  • + Batterijduur van twee weken
  • + Geschikt voor onderwater
  • + Beschikt over ingebouwde GPS
  • – Niet geschikt om mee te betalen

Productbeschrijving

Deze smartwatch is je hulpmiddel bij een actieve levensstijl. De Huawei Watch GT is geschikt voor hardlopen, zwemmen, fietsen, wandelen en bergklimmen. De Huawei Watch GT is voorzien van een amoled touchscreen display en draait op een eigen operating system.

Batterij
Het horloge heeft een extreem goede batterij. Met een maximale batterij levensduur van twee weken hoef je je bijna nooit zorgen te maken over je horloge. Hij doet het wanneer je wilt.

Hartslag
Je hartslag wordt continu gemeten! Ook bij al je activiteiten. Aan het einde van de dag bekijk je de analyses via de app op je smartphone. Het horloge berekent meteen je hersteltijd en je fitnessniveau.

Slaapmonitoring
Door metingen van je bewegingen en je polshartslag is het horloge in staat om je slaappatroon in kaart te brengen. Huawei TruSleep 2.0 meet niet alleen je slaappatroon, maar is je persoonlijke adviseur om je slaapritme te verbeteren.

Notificaties
Met de Huawei Watch GT zie je notificaties van je smartphone binnenkomen en kun je inkomende oproepen opnemen of ophangen.

Waterdicht
Hij is waterdicht, dus zwemmen is geen probleem.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo