DealsAlert
Verlopen

72% Korting Proline Fietslift Black Edition voor €9,95 bij Groupactie

BewarenBewaardRemoved 1
Groupactie
Deal likes+316
€9,95 €34,95 Naar deal
Deal likes+316
€9,95 €34,95 Naar deal

72% Korting Proline Fietslift Black Edition voor €9,95 bij Groupactie. Adviesprijs is €34,95. Verzending is €5,95.

De Proline Fietslift Black Edition is een fantastisch ophangsysteem voor je fiets! Hang je fiets nu eenvoudig weg en bespaar ruimte!

Nederland is een echt fietsland. Overal zie je fietsen. De fiets moet dan wel goed opgeborgen worden. Alleen de ellende is dat je fiets dan altijd weer in de weg staat als je vervolgens weer in de schuur moet zijn.

Deze ellende kan nu in één keer helemaal voorbij zijn, met dit fantastische fietsophangsysteem. Hang je fiets nu eenvoudig weg, bespaar ruimte en je fietsen pakken is weer net zo eenvoudig als fietsen zelf!

Iedere fietsliefhebber weet dat bij het langdurig wegzetten van de fietsen het aanbevolen is om deze contactvrij van de grond op te hangen. Hierdoor blijven je banden behouden, daarnaast loop je geen risico dat je dure racefiets of mountainbike omvalt en schade oploopt. Zeker wanneer de opslag in je schuur of garage gering is, kan het wenselijk zijn dat je je fietsen snel en slim op kunt bergen. Met dit luxe ophangsysteem is het veilig en handig om meerdere fietsen te stallen in je gang of garage.

Niet zomaar een fietslift, maar een fietslift die tot in de details is afgewerkt, en door slimme details voorkomen dat er schade aan je vloer of fiets ontstaat bij het regelmatig plaatsen. De standaard is eenvoudig en stabiel aan het plafond/dak te plaatsen en heeft voldoende lengte zodat deze in vrijwel iedere situatie past.

Specificaties:

  • Geschikt voor snel optakelen van fietsen
  • Luxe design uitvoering
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Slimme compacte oplossing in gang of garage
  • Complete set
  • Bespaar ruimte
  • Capaciteit: max. 20kg
Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo