72% Korting Turtle Beach Ear Force Blizzard Heroes Of The Storm Headset PC, Mac en Mobiel voor €10 bij Bol

SaveSavedRemoved 0
Bol.com
Deal likes+499
€10 €34,99 Naar deal
Deal likes+499
€10 €34,99 Naar deal

72% Korting Turtle Beach Ear Force Blizzard Heroes Of The Storm Headset PC, Mac en Mobiel voor €10 bij Bol, dit is eerder al afgeprijds naar 19,99 bij Bol. Adviesprijs is €34.95. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is gratis vanaf €20. Dus voeg een extra product toe of een cadeaukaart om gratis verzending te krijgen.

Turtle Beach Ear Force Blizzard Heroes Of The Storm Wired Stereo Gaming Headset voor PC, Mac en mobile

De Heroes of the Storm-stereoheadset voor PC en Mac is de ultieme headset voor fans van Heroes of the Storm, de online game met teamgevechten en iconische personages uit meer dan 20 jaar Blizzard-spelgeschiedenis, inclusief de bekroonde franchises Warcraft, Diablo en StarCraft. De headset is voorzien van verwisselbare luidsprekerplaten, zodat fans hun headset kunnen voorzien van een uniek ontwerp met hun favoriete Blizzard-helden. De headset is ook te gebruiken op al je mobiele apparaten zoals smartphones, tablets of portable consoles.

Kenmerken:

  • Handige bediening: eenvoudig toegang tot in de kabel verwerkte microfoondemping en volumebediening
  • Maak jezelf goed en helder verstaanbaar: volledig aanpasbare, uiterst gevoelige en verwijderbare microfoon
  • Audio met een volledig bereik: krachtige neodymiumspeakers van 50 mm met een volledig bereik voor kristalheldere hoge tonen en krachtige lage tonen
  • Voor al je audiobehoeften: Skype, streamen van video’s, muziek en meer… het zal allemaal een stuk beter klinken

DealsTracker.nl
Logo