Verlopen

74% Korting DMAX Metaaldetector Pro bij iBOOD

SaveSavedRemoved 1
iBOOD
Deal likes+212
74% Korting Naar deal
Deal likes+212
74% Korting Naar deal

74% Korting DMAX Metaaldetector Pro. Adviesprijs is €229. Check hier de laagtste prijs elders. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

DMAX Metaaldetector Pro

Metaaldetectie is leuk en kan zeer de moeite waard zijn. In 2017 ontdekte een man met een detector een lading Viking-munten en verdiende hij bijna 2,5 miljoen euro – niet slecht voor een middag werk!

De DMax Pro metaaldetector is een geavanceerd apparaat met zes verschillende detectiemodi om je te helpen verborgen artefacten te vinden. Het detecteert de de kleinste munten op een diepte van 25 centimeter. Grotere metalen voorwerpen kunnen zelfs dieper worden waargenomen.

Instelbare audiofunctie

De DMax Pro heeft een instelbare audiofunctie die een van de drie verschillende tonen zal geven, afhankelijk van het gevonden metaal. Verdere informatie wordt weergegeven op het verlichte LCD-paneel dat tot negen verschillende objecten en hun individuele diepten in de grond aangeeft.

Meer handige functies

Indien nodig, is het mogelijk om met behulp van de ‘ZAP’-functie signalen uit een bepaald object in de omgeving te filteren, zodat de gebruiker zich op een specifiek doelitem kan concentreren. Met de instelling ‘Notch’ kunnen ongewenste materiaalsoorten worden genegeerd en kan de instelling ‘Pinpointer’ worden gebruikt om objecten precies te lokaliseren. Bovendien heeft het apparaat ook een ‘handmatige’ instelling van de grondbalans om van nature voorkomende elementen in de grond weg te filteren. Met de ‘all metal’ functie signaleert hij alles dat binnen het bereik komt. 

En een ‘All Metal’-positie die elk fragment signaleert dat binnen bereik komt.

Tips voor gebruik

De waterdichte detectorkop kan het best worden bediend met een regelmatige, gelijkmatige, vloeiende beweging. Het ‘S’-vormige frame kan perfect worden aangepast aan de eisen van de gebruiker, waardoor de inspanning wordt verminderd en de meest nauwkeurige metingen worden gegarandeerd.

Dus schaf nu deze metaaldetector aan en wie weet sta jij straks met een Middeleeuwse schatkist in je handen. 

Merk: DMAX
Type: Metaaldetector Pro
EAN: 4007922051314
Garantie: 2 jaar via iBOOD / 5 jaar via DMAX na registratie


  • Ga voor goud!
  • Instelbare audiofunctie
  • Zes verschillende detectiemodi

  • Verlicht LCD-paneel
  • Waterdichte detectorkop
  • Weergavetype: Digitaal
  • Batterijen nodig: 2x 9V batterij
DealsTracker.nl
Logo