Verlopen

74% Korting Lifa Living Keukentrolly Nancy bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 2
iBOOD
Deal likes+655
74% Korting Naar deal
Deal likes+655
74% Korting Naar deal

74% Korting Lifa Living Keukentrolly Nancy bij iBOOD. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Keukentrolleys.

Lifa Living Keukentrolly Nancy

Bij het kokkerellen heb je soms zoveel nodig, dat je handen tekort komt om alles te pakken. Daarom is het een goede zaak om alles georganiseerd en bij de hand te hebben, en kijk nou. Keukentrolley Nancy van Lifa Living is precies daarvoor gemaakt!

Nancy is gemaakt van hoogwaardig materiaal, is handig in gebruik en past door z’n compacte formaat en moderne uitstraling in iedere keuken. 

Koken en BBQ’en

Door de zwenkwielen is deze trolley praktisch in gebruik. Zet hem op een vaste plek in de keuken of rol hem door je appartement of woonkamer. Trolley Nancy is onder andere geschikt om je (kook)boeken of keukenaccessoires goed te organiseren en bij de hand te hebben. Gebruik de trolley in de keuken of zomers bij het BBQ’en. Uiteraard dient hij ’s avonds wel weer binnen te worden gezet.

Voorkom gevloek in de keuken door alles georganiseerd en op één plek te hebben met de Nancy keukentrolley. Je zult jezefl dankbaar zijn. :)


Merk: Lifa Living
Type: Keukentrolly Nancy


  • Multifunctioneel en ruime opbergruimte
  • Eenvoudig te installeren
  • Stabiel

Kenmerken

  • Kleur: naturel hout
  • Materiaal: MDF onderstel, topblad van dennenhout
  • Afmetingen: 67 (L) x 37 (B) x 84 (H) cm
Deals Tracker
DealsTracker
Logo