Verlopen

74% Korting Remaster Collection: PaRappa the Rapper, LocoRoco, Patapon voor 12,99 bij Playstation Store

SaveSavedRemoved 0
PlayStation Store
Deal likes+222
€12,99 €50,94 Naar deal
Deal likes+222
€12,99 €50,94 Naar deal

74% Korting Remaster Collection: PaRappa the Rapper, LocoRoco, Patapon voor 12,99 bij Playstation Store, Normaal apart €50,94, als je in bundel koopt kost het €29,99

  • Dynamisch thema van PaRappa The Rapper™ €1,99
  • PaRappa the Rapper Remastered €14,99
  • LocoRoco™ Remastered Theme  €1,99
  • LocoRoco™ Remastered €14,99
  • Patapon™ Remastered Dynamisch Thema   €1,99
  • Patapon™ Remastered €14,99

WORD ÉÉN MET HET RITME
Voel de beat in ritmeavonturengames waarbij je je drietenige voeten niet stil kunt houden. Geremasterd voor PlayStation®4:

PaRappa the Rapper™ geremasterd
Kies waanzinnige beats en verzin vette teksten om het hart te winnen van je bloeiende vlam. Laat je timing overeenkomen met die van je mentoren, zoals Chop Chop Master Onion en neem het op tegen je rivalen in hilarische, ritmische rapbattles.

LocoRoco™ geremasterd
Alleen de vrolijke deuntjes van LocoRoco kunnen deze kleurrijke wereld uit de klauwen van het kwaadaardige Moja Corps redden. Groei, stuiter en rol door fantastische omgevingen vol geheimen in deze muzikale puzzelplatformgame.

Patapon™ geremasterd
Loop op de maat van de oude drums in een heilige zoektocht naar het legendarische World’s End. Alles draait om timing en ritme. Je wordt een allesziende god die je eenogige strijdertjes leidt tijdens uitdagende missies.

• Deze collectie bevat drie dynamische PS4™-thema’s en een set LocoRoco™-avatars.

Laat je verbeelding de vrije loop in Skylanders Imaginators voor de Nintendo Switch! Maak je eigen Skylanders of gebruik bestaande om samen met de oppermachtige Senseis Skylands te redden.

Skylands is in gevaar! Kaos heeft Mind Magic, een eeuwenoude kracht, ontdekt! Daarmee heeft hij een onstuitbaar leger Doomlanders op de been gebracht. Alle hoop rust op jou, Poortmeester. Sluit je aan bij de Senseis, geheimzinnige krijgers uit Skylands, en houd Kaos tegen met behulp van je verbeelding!

DealsTracker.nl
Logo