Verlopen

75% Korting 2-PACK Luxe Solar Tuinlamp met Sensor voor €19,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 1
Koopjedeal
Deal likes+544
€19,99 €79,99 Naar deal
Deal likes+544
€19,99 €79,99 Naar deal

75% Korting 2-PACK Luxe Solar Tuinlamp met Sensor voor €19,99 bij Koopjedeal. Adviesprijs is 79,99. Check hier de laagste prijs elders. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere buitenverlichting.

Bespaar op je energierekening en ga voor deze Luxe LED-Solar Tuinlampenset met Sensor!

Informatie 2-PACK Luxe Solar Tuinlamp met Sensor

Bespaar op je energierekening met deze Luxe Solar Tuinlampenset! De buitenverlichting werkt op zonne-energie en laadt zichzelf op, waardoor je geen elektriciteit of batterijen nodig hebt. De waterdichte lamp met bewegingssensor is ideaal voor in de tuin of balkon, zodat je nooit in het donker staat. Wist je dat een solar buitenlamp helemaal geen zon nodig heeft! Licht is al genoeg. Bestel ‘m nu in de aanbieding!

Bespaar op je energierekening, GEEN energiekosten!
Je hebt geen elektriciteit of batterijen meer nodig om de ruimte rond je huis of pand te verlichten. De lamp heeft geen rechtstreeks zonlicht nodig en werkt zelfs bij koude winterdagen. Sterker nog, deze lamp werkt 365 dagen per jaar!  

Solar
Deze tuinlampenset hebben een ingebouwde oplaadbare 1500 mAh lithiumbatterij en werken dus op zonne-energie, de zonnepanelen absorberen zonne-energie om deze overdag automatisch op te laden voor nachtverlichting. Wanneer volledig opgeladen na 6-8 uur met zonlicht, kan het ’s nachts 10-12 uur (fel licht) en 100-120 uur (gedimd licht) werken. Buitenverlichting op zonne-energie energiebesparend en duurzaam!

Met bewegingsensor
Wanneer het buiten donker wordt, gaat de lamp automatisch aan en brandt deze de hele nacht door.
En als er binnen 3 tot 5 meter beweging wordt gedetecteerd, schakelt de lamp automatisch over naar de felle lichtmodus. Wanneer de beweging na 22 seconden weer is vertrokken, wordt de lamp automatisch omgezet naar de modus voor weinig licht! (voorbeeld hiervan kun je terugzien in onderstaand filmpje) Bovendien werkt de LED-buitenlamp met bewegingssensor ook nog eens inbraakpreventief. Dieven houden absoluut niet van goed verlichte plekjes.

Lichtverdeling
Deze tuinlampenset is uitgerust met een poly-zonnepaneel, optische reflectoren trapeziumvormige lichtverdeling. De lampen zijn voorzien van een hoogwaardige SMD-lichtbron voor een hoge helderheid en een lange levensduur. Behalve dat het een verhelderend licht geeft, zijn deze lampen qua uiterlijk ook een leuke decoratie voor de tuin!

Weerbestendig
Deze tuinlampenset met bewegingsmelder zijn van hoogwaardig ABS-kunststof dat het circuit en de batterij volledig beschermt. De lampen hebben een uniek waterdicht IP65-ontwerp en ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. 

Best beoordeeld ★★★★★
Deze luxe tuinlampen zijn gewild en  zijn gemaakt van top kwaliteit. Profiteer nu van deze deal en je kunt jarenlang genieten!

STAPELKORTING!
Je leest het goed, ga voor een 4 of 6-PACK en bespaar!

Overige informatie
Waterdicht: Ja
Aantal lichtpunten: 2
Voedingstype: Zonne-energie
Kleurtemperatuur: 3000K
Afmetingen: 62 x 10,5 cm
Kleur: Zwart

DealsTracker
Logo