Verlopen

75% Korting Kinzo Garden 3-delig Tuinierset bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+377
€9,99 €39,99 Naar deal
Deal likes+377
€9,99 €39,99 Naar deal

75% Korting Kinzo Garden 3-delig Tuinierset bij Koopjedeal. Adviesprijs is €39,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere tuingereedschappen.

Begin het voorjaar goed met deze driedelige tuingereedschapset!

Het tuingereedschap is voorzien van een korte steel, wat het gemakkelijker maakt om dicht bij de grond te werken. In de bovenkant van de handgreep zit een klein gat, waarmee je het gereedschap op een goed zichtbare plek op kunt hangen in de schuur.

Handhark, spitvork, handschep
Is jouw tuin toe aan wat opfleuring? Gebruik de spitvork om aarde los te woelen en bestaande planten uit de grond te halen zonder ze te beschadigen. Met de handschep graaf je alle nodige gaten voor je nieuwe planten en de handhark helpt je met de afwerking van een mooie tuin.

Hout en metaal
Met deze stevige tuinset maak jij je tuintje helemaal naar je eigen wensen. Het gereedschap is vervaardigd uit metaal en hout, afgewerkt met een kunststof handgreep voor een zachte grip in de hand.

Anti-stick coating
Het metalen gedeelte van het tuingereedschap is afgewerkt met een anti-stick coating: hierdoor blijft aarde en ander natuurlijk materiaal minder snel kleven, waardoor je jouw materiaal schoonhoudt en daardoor goed werkbaar tijdens gebruik.

Overige informatie
Materiaal: Hout, Metaal

DealsTracker
Logo