75% Korting NieR: Automata GOTY (Game of the YoRHa Edition) PS4 voor €9,99 bij Square Enix

SaveSavedRemoved 0
75% Korting NieR: Automata GOTY (Game of the YoRHa Edition) PS4 voor €9,99 bij Square Enix
Deal likes+678
€9,99 €39,99 Naar deal
Deal likes+678
€9,99 €39,99 Naar deal

75% Korting NieR: Automata GOTY (Game of the YoRHa Edition) PS4 voor €9,99 bij Square Enix. Adviesprijs is €39,99. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is gratis. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.

Buitenaardse machines vallen zonder waarschuwing de aarde aan. Geconfronteerd met deze schijnbaar onoverwinnelijke dreiging vlucht de mensheid van de aarde naar een veilig heenkomen op de maan.

Daar ontwikkelt de mensheid een leger androidsoldaten om terug te strijden tegen de mechanische horde, maar het lukt ze alleen hun opmars te vertragen. Om de impasse te doorbreken is een nieuw soort androidinfanterie de strijd in gestuurd: de YoRHa squad.

In de verlaten woestijn op aarde woedt de oorlog tussen machines en androids voort. Een oorlog die binnenkort de lang vergeten waarheid over deze wereld zal blootleggen…

Content:
▪ 3C3C1D119440927 DLC
▪ Machine mask accessoire
▪ Grimoire Weiss Pod Skin
▪ Amazarashi Head Pod Skin
▪ 4 verschillende Pod Skins
▪ Dynamisch PS4 thema en 15 PSN avatars

Wat kan je nog meer verwachten van NieR Automata: Game of the YoHRA Edition?

Spectaculaire gevechten: Spelers kunnen schakelen tussen melee- en afstandsaanvallen in de strijd tegen hordes vijanden en uitdagende eindbazen in diverse open-wereld-maps.

Schitterende, desolate open-wereld: Zonder laadtijden rijdt de game beklemmend fraaie vergezichten en verassende locaties aaneen. De omgevingen zijn in 60fps gerenderd en bieden naast de hoofdverhaallijn een schat aan sub-events.

Onvergetelijke verhaallijnen en personages: NieR: Automata vertelt het verhaal van androïden 2B, 9S en A2 en hun verbeten strijd om een door machines overheerste, dystopische wereld terug te veroveren op machtige, mechanische levensvormen.

RPG-elementen: Spelers krijgen verschillende soorten wapens, stijgen in level, leren nieuwe gevechtstechnieken en kunnen hun loadout naadloos afstemmen op hun speelstijl.

Benut het Pod Support System voor hulp tijdens en buiten gevechten: Pods kunnen de vijand aanvallen in zowel de manual-als lock-on-modus. Ze kunnen ook buiten gevechten van pas komen, de speler kan er bijvoordbeeld mee door de lucht zweven. Pods kunnen in de loop van het spel verbeterd worden met upgrades voor nieuwe soorten aanvallen.

“Auto Mode” beschikbaar voor beginners: Nieuwe spelers kunnen “Auto Mode” kiezen om eenvoudig te kunnen aanvallen en ontwijken.

DealsTracker.nl
Logo