Verlopen

75% Korting Rayovac Gehoorapparaat Batterijen types 10, 13 of 312 MEGA-pack 60 stuks voor €19,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+275
€19,99 €79,99 Naar deal
Deal likes+275
€19,99 €79,99 Naar deal

75% Korting Rayovac Gehoorapparaat Batterijen types 10, 13 of 312 MEGA-pack 60 stuks voor €19,99 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €79,99. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Hoortoestelbatterijen.

Highlights & specificaties

  • Beschikbaar voor de types 10, 13 of 312
  • Geoptimaliseerde vorm voorziet toestel wanneer nodig van power
  • Nu met een nog krachtiger batterij
  • Prestatie blijft gelijk tijdens de gehele levensduur
  • Beveiligde sluiting voor stabiliteit in extreme situaties
  • Verpakking verbeterd en gebruiksvriendelijker

Als het op hoortoestelbatterijen aankomt weten ze bij Rayovac wel van wanten. Met deze batterijen ben jij verzekerd van topkwaliteit met een lange levensduur. De Extra Advanced is de meest krachtige batterij van Rayovac en vandaag komen wij met een aanbieding waarmee jij bakken met geld bespaart en voordelig een voorraad inslaat! Je ontvangt 60 hoortoestelbatterijen en ze zijn beschikbaar voor hoortoestellen van de types 10, 13 of 312. 

Beter dan ooit

Door de nieuwe Active Core technologie heeft de batterij een geoptimaliseerde vorm die ervoor zorgt dat het toestel van energie wordt voorzien wanneer dit nodig is. Daarnaast gaat de batterij langer dan ooit mee en presteert deze gelijk in spanning tijdens de gehele levensduur. De batterij heeft ook een beveiligde sluiting die zorgt voor stabiliteit in extreme condities.

Sla jouw voorraad nu in!

Iedereen met een hoortoestel weet je dat je nooit zonder batterijen mag komen te zitten. Daarom raden we aan om meteen een voorraadje in te slaan. Je kunt de batterijen gemakkelijk meer dan 3 jaar bewaren. Ze zijn zó ontworpen dat de kwaliteit hoog blijft, hoe lang je de batterijen ook bewaart. Wacht daarom niet, en sla nu jouw batterijvoorraad in!

Specificaties

  • knoopbatterij
  • Volt: 1,45
DealsTracker
Logo