Verlopen

75% Korting Spider-Man PS4 voor €9,99 bij Nedgame / Wehkamp

SaveSavedRemoved 0
Nedgame
Deal likes+500
€9,99 €39,99 Naar deal
Deal likes+500
€9,99 €39,99 Naar deal

75% Korting Spider-Man PS4 voor €9,99 bij Nedgame / Wehkamp. Adviesprijs is €39,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending bij Nedgame is gratis boven €75 of als dit een pre-order is, anders €1,99. En bij Wehkamp is de verzending gratis boven €20, daaronder betaal je €2,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.

Een gloednieuwe Spider-Man-ervaring!

Spider-Man PS4 (voorlopige titel) draait om de bekendste superheld ter wereld! Geniet van de acrobatische vaardigheden, improvisatie en slingeractie van deze beroemde muurkruiper en maak kennis met elementen die compleet nieuw zijn voor een Spider-Man-game. Zo kun je free-runnend de stad verkennen, de omgeving gebruiken, nieuwe gevechtstechnieken testen en ongelooflijke actiescènes overleven. Zo heb je Spider-Man nog nooit gezien.

Marvel en Insomniac Games werken samen aan een gloednieuw, authentiek Spider-Man-verhaal. Dit is niet de Spider-Man die je al hebt ontmoet of in een film hebt gezien. Dit is een ervaren Peter Parker die precies weet hoe hij de misdaad in New York moet aanpakken. Tegelijkertijd probeert hij zijn chaotische leventje en carrière te combineren terwijl het lot van negen miljoen New Yorkers op zijn schouders rust.

DealsTracker.nl
Logo