Verlopen

76% Korting KitchenAid Kookpan met RVS Deksel 24 cm bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+535
76% Korting Naar deal
Deal likes+535
76% Korting Naar deal

76% korting KitchenAid Kookpan met RVS Deksel 24 cm, normaal €333. Check hier de laagste prijs op dit moment. Verzending is €5,95. Momenteel ook bij Amazon in de aanbieding voor €84. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

KitchenAid Kookpan met RVS Deksel | 24 cm

Deze kookpan van KitchenAid is groot genoeg voor grote hoeveelheden soep, stoofpot of ragout. De vormgeving zorgt ervoor dat voedsel volledig gaart en heerlijk smaakt. De ruime afmetingen en stevige handvaten vergemakkelijken het opdienen. Daarnaast is deze pan zo ontworpen dat hij na jarenlang gebruik plat blijft.

Verder heeft deze KitchenAid kookpan een RapidInduct-basis die bestaat uit drie lagen legeringen voor de maximalisatie van inductieprestaties. Snelle opwarming en het behoud van een stabiele temperatuur voorkomen oververhitting en bewerkstelligen 30% meer efficiëntie op inductiekookplaten.

Lumisteel is tenslotte een hightech elektrochemische oppervlaktebehandling die ijzer en onzuiverheden van roestvast staal verwijdert. Deze pan is dan ook eenvoudig te reinigen, minder vatbaar voor aanbakken en glanst ook na jarenlang gebruik nog steeds.

Merk: KitchenAid
Type: KCC780KSST
Garantie: 2 jaar


  • RapidInduct-basis
  • Met RVS deksel
  • Diameter van 24 cm

Hittebestendig tot 230ºC

Afmetingen: 24 x 24 x 13 cm
Inhoud: 7.5 L

DealsTracker.nl
Logo