DealsAlert
Verlopen

77% Korting Thunder Baton Borstversteviger Fitness Staaf voor €4,50 bij Wilpe

BewarenBewaardRemoved 0
Wilpe
Deal likes+555
€4,50 €19,95 Naar deal
Deal likes+555
€4,50 €19,95 Naar deal

77% Korting Thunder Baton Borstversteviger Fitness Staaf voor €4,50 bij Wilpe. Adviesprijs is €19,95. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €5,95.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere fitness benodigheden.

 Wetenschappelijk bewezen
– Super snel resultaat
– Nergens goedkoper
– Borstspieren verbreden 
– 6 centrale weerstandniveaus
– Gratis trainingsgids 
– Nergens goedkoper

Specificaties

  • – Anti-Slip Grip
  • – 6 tegendruk standen
  • – Afmetingen (Lengte x Diameter): 53 x 3,5 cm
  • – Inclusief trainingsgids
  • EAN: 4899888108214

Omschrijving

De Thunder Baton is een borst verstevigende Fitness staaf welke voorzien is van maar liefst zes centrale weerstandsniveaus. De Thunder Baton werkt zeer eenvoudig, want u rekt de Thunder baton uit en drukt hem vervolgens weer samen met behulp van uw borstspieren. U doet dus niet al het werk alleen met uw armen doordat het apparaat beide kanten op werkt en voorzien is van verschillende weerstandsniveaus worden de borstspieren getraind. 

De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. De Thunder Baton heeft een systeem met 6 centrale weerstandniveaus (laag naar hoog) die de spieren rond de borst trainen en steviger doen worden. Met deze activiteitenstaaf zullen resultaten in slechts enkele sessies al zichtbaar zijn. U rekt de Thunder Baton uit en drukt hem weer samen met behulp van uw borstspieren, hij werkt dus van beide kanten op uw spieren. Simpel en effectief!

Profiteer van deze aanbieding zolang de voorraad strekt!

DealsTracker
Logo