Verlopen

78% Korting Naughty Nice Advent Kalender bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
Deal likes+433
78% Korting Naar deal
Deal likes+433
78% Korting Naar deal

78% Korting Naughty Nice Advent Kalender. Adviesprijs is €450. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €5,95.

Naughty Nice Advent Kalender Limited Edition

December is een heerlijke maand. Natuurlijk hebben we de feestdagen, maar het is ook al vroeg donker. Dan kan je lekker op tijd naar bed om elkaar eens goed te verwennen.  En met deze Naughty Nice advent kalender maak je het nog spannend ook de komende maand!

Vergeet de standaard advent kalenders die je de afgelopen jaren gekocht hebt. Met de kraslootjes, de biertjes en de luchtjes. Dit jaar ga je voor een advent kalender met allemaal spannende seksspeeltjes. Dat is nog eens knallend het nieuwe jaar in gaan. 

Heel veel spannends

Naughy Nice presenteert met trots de Black & Gold limited edition! Deze prachtige diepzwarte en glanzende gouden kalender is tot de rand gevuld met verschillende zwarte en gouden speeltjes voor hem, voor haar en voor jullie beiden. Open elke dag een vakje voor je dagelijkse dosis
opwinding. 

Tot 450,- aan waarde

We geven een kleine sneak preview, maar gaan natuurlijk niet alles verklappen. Wat we wel kunnen zeggen is dat er ongeveer 450,- aan waarde in zit. 

Uiteraard gaan we nog niet verklappen wat er in deze box zit, maar het is een zeer gevarieerde box aan speeltjes. Er zitten in ieder geval 11 seksspeeltjes voor hem of haar, 5x glijmiddel of massage olie, 4x zacht bondage speelgoed en verschillende leuke accessoires en grappige items. 

Wat een feestmaand

Het is de ultieme manier voor jou en jouw partner om samen op avontuur te gaan en wat extra vreugde en opwinding toe te voegen aan de laatste weken van het jaar. Elke dag biedt de mogelijkheid om je horizon te verbreden en samen iets nieuws te proberen. Ben je klaar voor de spannendste laatste maand van het jaar?

Merk: Naughty Nice
Type: Advent Kalender Limited Edition


  • 450,- aan waarde
  • 11 seksspeeltjes voor hem of haar
  • De spannendste maand van het jaar

Een omschrijving van de inhoud

  • 11x Sextoys voor hem en haar
  • 5x glijmiddel / massageolie
  • 4x zacht bondage speelgoed
  • 4x accessoires en grappige items
Avatar
DealsTracker.nl
Logo