Verlopen

79% Korting Schaduwdoek van 3, 5 of 6 meter voor vanaf €14,99 bij Vouchervandaag.nl

BewarenBewaardRemoved 1
Vouchervandaag.nl
Deal likes+265
€14,99 €70 Naar deal
Deal likes+265
€14,99 €70 Naar deal

79% Korting Schaduwdoek van 3, 5 of 6 meter voor vanaf €14,99. Verzending is €5,95. Keuze uit 3 kleuren. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Schaduwdoeken.

Voucher highlights

  • Creëer een heerlijke schaduwplek
  • Met of zonder schaduwdoek paal
  • Perfect voor in de tuin, dakterras of camping
  • Optimale UV-bescherming & weerbestendig
  • Eenvoudige montage
  • Formaat: 3,6 of 5 meter
  • In diverse kleuren

Luxe zonnedoek

Met dit luxe grote schaduwdoek zoek jij de schaduw op in stijl! Met mooi weer wil je natuurlijk niets liever dan in de tuin of op je dakterras zitten, maar een beetje schaduw is ook heerlijk en af en toe ook echt een must. Gelukkig biedt dit schaduwdoek uitkomst! Profiteer nu van de aanbieding en bestel het schaduwdoek met of zonder schaduwdoek paal nu vanaf slechts 14,99. Dat is 79% korting!

Heerlijke schaduwplek

Met dit fijne zonnedoek in je tuin, (dak)terras, balkon of campingplek heb jij altijd een heerlijke schaduwplek. Het schaduwdoek is eenvoudig aan het huis of bijvoorbeeld de schutting te bevestigen. Je hebt op deze manier geen last van een paal of voet midden op het terras zoals dat bij een parasol wel het geval kan zijn. Het hoogwaardige driehoekige schaduwdoek hang je op met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

Bescherm jezelf tegen de zon

Het doek biedt schaduw, houdt 90 procent van de zonnewarmte tegen en beschermt je ook tegen UV-straling. Het schaduwdoek is groot genoeg om boven je (dak)terras, balkon, of campingplekje te hangen. Ook bij een zwembad, zandbak of het strand kan dit een handige én mobiele manier zijn om een koel plekje te creëren. Naast dat het zonnedoek functioneel is, geeft het ook een trendy en stijlvolle uitstraling. 

Water- en weerbestendig

Het schaduwdoek is waterbestendig, alleen niet waterdicht. Er onder schuilen tijdens een harde regenbui is dus niet aan te raden. Spatwaterdicht zijn ze wel, dus met een miezerbui kun je er prima onder zitten. Het zonnezeil kun je verder prima buiten laten hangen in de regen, aangezien ze weerbestendig zijn.

Met of zonder schaduwdoek paal

Je kunt er voor kiezen het doek mét paal te bestellen. Hiermee kun je heel makkelijk het schaduwdoek spannen. Super handig als je het doek op een open veld wil spannen tijdens bijvoorbeeld een dagje picknicken in het bos! De metalen paal is 220cm lang en wordt in 3 losse delen in een handige opberghoes geleverd. Inclusief 2 haringen en 2 touwen van 3,5 meter lang. 

Het schaduwdoek is gemaakt van 100% hoogwaardig polyester.

Je hebt keuze uit:

  • 3,6 x 3,6 x 3,6 meter – t.w.v. 70,00 nu voor slechts 14,99
  • 5 x 5 x 5 meter – t.w.v. 80,00 nu voor slechts 24,99

Het zonnedoek van 3,6 meter is beschikbaar in 3 kleuren: antraciet, taupe of ecru. Het doek van 5 meter is enkel beschikbaar in het antraciet. Bestel bij je schaduwdoek een paal erbij t.w.v. 20,00 nu voor slechts 9,99 extra.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo