Verlopen

80% Korting RCN Toppershoedje Zuid-Hollandse kust, incl. parkeren & eindschoonmaak voor vanaf €30 p.a.p.n. bij TravelBird

BewarenBewaardRemoved 0
TravelBird
Deal likes+677
€30 €151 Naar deal
Deal likes+677
€30 €151 Naar deal

80% Korting RCN Toppershoedje Zuid-Hollandse kust, incl. parkeren & eindschoonmaak voor vanaf €30 p.a.p.n. bij TravelBird. Vanaf €30 per appartement per nacht, normaal €151 p.a.p.n. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals. Deze boeking is volledig terugbetaalbaar.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere vakantiebestemmingen.

Charmante huisjes aan de Zuid-Hollandse kust vlak bij Brouwersdam, incl. gratis parkeren, eindschoonmaak & meer. Volledig terugbetaalbaar – boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten

  • Brasserie
  • Bar
  • Parkeren
  • Recreatiezaal
  • Wifi voor 6 apparaten
  • Verhuur van fietsen, scooters, e-bikes & meer
  • Wasserette

Locatie
Het vakantiepark bereik je per openbaar vervoer in ongeveer 25 minuten vanaf busstation Stellendam. Per auto is het ca. 115 kilometer rijden van Utrecht en ca. 155 kilometer van Brussel. Reis je met het openbaar vervoer naar het vakantiepark, dan ben je ongeveer 2 uur en 35 minuten onderweg vanaf Utrecht en ongeveer 4 uur vanaf Brussel.

Goed om te weten
Verplichte kosten: borg van €100,- per verblijf, toeristenbelasting van €1,20 per persoon per nacht, bedlinnen voor €8,50 per persoon per verblijf. Optionele kosten: een handdoekenpakket (kleine en grote handdoek) voor €5 per persoon per pakket. De verplichte en optionele kosten kunnen worden betaald bij aankomst bij de receptie van het vakantiepark.

Huisdieren zijn alleen toegestaan in de Mobile Home Strandjutter en Bungalow en ALLEEN op aanvraag. Neem contact op met de receptie van het vakantiepark om de reservering te maken.

Houd er rekening mee dat alle aankomsten op 21 december vanwege het vakantieseizoen voor 7 nachten zijn in plaats van voor 3 of 4 nachten.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie ”Meer informatie” bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo