fbpx
Verlopen

81% Korting Goliath Recoil GPS Laser combat Starter Set voor €29,95 bij iBOOD

iBOOD
Aanbiedingen score+435
€29,95 €158,49 Naar deal
Aanbiedingen score+435
€29,95 €158,49 Naar deal

81% Korting Goliath Recoil GPS Laser combat Starter Set voor €29,95 bij iBOOD, adviesprijs €158.49. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €5,95. Ook zijn de extra recoil pistol met 69% afgeprijsd.

Goliath Recoil Starter Set | GPS Laser combat

Het zweet staat je op je voorhoofd: je hoorde toch echt een takje kraken, maar wáár? Voorzichtig kom je achter je dekking vandaan en dan… ja hoor, af. Geraakt door de vijand. Stond ‘ie de hele tijd gewoon achter je.

Tijd voor wraak. In het volgende potje neem je hem te grazen!

21ste eeuws soldaatje spelen

Met de Recoil Starter Set van Goliath speel je soldaatje op een manier die de 21ste eeuw waardig is. Deze set bevat twee RK-45 Spitfire wapens, een wifi game hub en meerdere accessoires. Klik je telefoon vast aan de zijkant van de RK-45 en je hebt zicht op je munitie, waar je tegenstanders zich bevinden en meer. Elke speler is verbonden met de inbegrepen wifi game hub, die je op een centrale locatie plaatst.

Tot max. 16 spelers

Nog toffer? Scoor je extra Recoil wapens van Goliath, dan breid je het gevecht uit van twee spelers tot maximaal 16! Stel je dat eens voor: deze lente en zomer de buitenlicht in met vijftien van je maten, om vervolgens in het bos korte metten met elkaar te maken. Dát is nog een leuk uitje. Het moge duidelijk zijn: met Recoil haal je de ultieme lasergame-ervaring in huis!

Merk: Goliath
Type: Recoil Starter Set
Garantie: 2 jaar


  • Twee wapens, wifi-hub en meer
  • Ondersteunt tot 16 spelers!
  • Werkt met je smartphone

Bereik: straal van 75 m rondom de wifi hub

Verpakkingsinhoud

  • 1x Wifi Game Hub
  • 2x RK-45 Spitfire Recoil Wapen
  • 2x Telefoonbevestiging
Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld