Verlopen

82% Korting Mortal Kombat 11 Xbox One bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+465
82% Korting Naar deal
Deal likes+465
82% Korting Naar deal

DEALSALERT: 82% Korting Mortal Kombat 11 Xbox One bij iBOOD. Adviesprijs is €59,99. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere xbox one spel? Bekijk hier andere x1 spellen.

Mortal Kombat 11 | Xbox One

Mortal Kombat 11 is de allernieuwste uitgave uit de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 biedt een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack.

Mortal Kombat 11 is de allernieuwste aflevering in de veelgeprezen franchise en biedt een diepere en meer persoonlijke ervaring dan ooit tevoren met een geheel nieuw Custom Character Variation System dat spelers de creatieve controle geeft om versies van het volledige personagesysteem aan te passen. Mortal Kombat 11 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een nieuw filmisch verhaal dat de epische saga voortzet die al meer dan 25 jaar in de maak is.

Compleet aangepast personagevariatiesysteem

Mortal Kombat biedt bijna oneindige aanpassingsmogelijkheden, waardoor spelers meer controle hebben en een diepere en persoonlijkere ervaring bieden dan ooit tevoren. Spelers kunnen hun vechters aanpassen met verschillende Skins, Gear, Special Abilities, Intro en Victory Cinemas, Taunts en Brutalities die je via gameplay kunt verdienen.

All-New Story Mode

Ga door met de epische saga door een nieuw filmisch verhaal dat al meer dan 25 jaar in de maak is. Spelers zullen de rol aannemen van een verscheidenheid aan personages uit het verleden en heden in een tijdverruimend nieuw verhaal dat Raiden plaatst tegen Kronika, de Keeper of Time die het bestaan creëerde aan het begin van de geschiedenis.

Nieuwe en terugkerende fan-favoriete personages

Kies uit een selectie vechters met unieke vaardigheden en dodelijke slachtoffers, met nieuwe personages, zoals Geras, een krachtige en loyale dienaar van Kronika die tijd kan manipuleren, samen met fan-favoriete personages, waaronder, Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion, Sonya Blade en Sub-Zero en meer.

Meer modi, uitdagingen en beloningen

Mortal Kombat is tot de nok gevuld met meerdere modi, waaronder de Towers of Time, die voortbouwt op eerdere games van NetherRealms, waardoor spelers hun vaardigheden kunnen testen door verschillende uitdagingen aan te gaan, meer mogelijkheden dan ooit om door te gaan met de Mortal Kombat 11 ervaring.

All-New Krushing Blows & Iconic Fatalities

De game onthult brute gevechten als nooit tevoren met verbeterde graphics en animaties.

Merk: Warner Bros
Titel: Mortal Kombat 11
Platform: Xbox One


  • MORTAL KOMBAT!! 
  • *Pompende techno*
  • Fatality!
DealsTracker.nl
Logo