DealsAlert
Verlopen

84% Korting WWE 2K Battlegrounds PS4 voor €6,59 bij Bol / Amazon NL

BewarenBewaardRemoved 0
Bol.com
Deal likes+855
€6,59 €39,99 Naar deal
Deal likes+855
€6,59 €39,99 Naar deal

84% Korting WWE 2K Battlegrounds PS4 voor €6,59 bij Bol / Amazon NL. Adviesprijs is €39,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis. Bekijk hier voor de beschikbaarheid van deze deal. Deze deal is ook beschikbaar bij Amazon NL.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.
https://youtu.be/5pFuFt7x5Lc
  • WWE is een uniek slagveld dat barst van de actie, en waar geliefde WWE Superstars en Legends het tegen elkaar opnemen in waanzinnige arena’s van over de hele wereld.
  • Speel onder begeleiding van het commentaar van Mauro Ranallo en Jerry ‘The King’ Lawler zowel online als lokaal in geliefde speltypen zoals Steel Cage en Royal Rumble, vecht samen met of tegen je vrienden en maak gebruik van een arsenaal aan bizarre moves, speciale vaardigheden en verpletterende power-ups. Klaar om het slagveld te betreden?
  • Kies tussen meer dan 70 WWE Superstars en Legends, stuur je favoriete vechtersbazen het strijdtoneel op en laat de ongeremde, knettergekke en keiharde chaos maar losbarsten! Gebruik bizarre moves en speciale vaardigheden om je tegenstanders in de interactieve arena’s van de multiplayer volledig de grond in te boren.
  • Doe mee aan online toernooien of ga met andere spelers de strijd tot het bittere einde aan om de titel ‘King of the Battleground’ in de wacht te slepen! Vecht je liever lokaal? Daag je vrienden dan in je eigen woonkamer uit in het lokale multiplayerspeltype.
DealsTracker
Logo