90% Korting 2-daagse GVB cursus van Golftotaal voor €14,95 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+266
€14,95 €145 Naar deal
Deal likes+266
€14,95 €145 Naar deal

90% Korting 2-daagse GVB cursus van Golftotaal voor €14,95 bij Tripper. Normaal vanaf €145. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Putten, chippen, swingen; met deze 2-daagse cursus leer je hoe het moet. Inclusief theorie-examen GVB/HCP 54. Haal je  baanpermissie en theorie-examen tijdens 2 aaneengesloten dagen golfles.

Wat te verwachten

 • 2-daagse GVB cursus van Golftotaal, geldig voor 1 persoon (t.w.v. €145)
 • Inclusief theorie-examen GVB/HCP 54
 • Geldig bij 1 van de volgende locaties: Golfbaan de Hoge Dijk, Golfbaan Welderen, Golfbaan Appelscha, Golfbaan Bleijenbeek, BurgGolf Purmerend, Golfbaan Spaarnwoude, Golfbaan BurgGolf Zoetermeer, Golfbaan Akkermans Leisure en Golf, BurgGolf Gendersteyn Eindhoven en Golfpark de Turfvaert Breda
 • Leer de beginselen over putten, chippen, swingen en nog veel meer! 
 • Je ontvangt verschillende kortingsbonnen t.w.v. €150 waarmee je korting krijgt op onder andere golfspullen, zie ‘Meer informatie’  
 • Na deze 2-daagse cursus ben je in het bezit van een baanpermissie en kun je gaan beginnen met oefenen op de baan

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 12 maanden geldig
 • Reserveren is verplicht. Dit doe je na aankoop via de website van GVB. Bekijk hier de beschikbaarheid
 • De cursus wordt gegeven in een groep van 7 tot 12 personen
 • Exclusief kosten voor drivingrange ballen en greenfee, deze kosten bedragen totaal €40
 • Exclusief eventueel benodigde golfclubs op maat, te huren voor € 10,-
 • Voor je praktijkexamen dien je 9 holes te spelen met iemand die in het bezit is van minimaal GVB (Clubhandicap 54). Dit kan op een moment naar keuze na afloop van de dag
 • Theorie examen GVB/HCP 54 is alleen mogelijk in combinatie met een NGF / GCN lidmaatschap, de kosten hiervan bedragen €85 per jaar. Zie meer informatie
 • Je kunt de 2-daagse cursus alleen in 2 aaneengesloten dagen volgen 
 • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties
 • Per persoon mag je maximaal 1 keer deelnemen aan de cursus met een Tripper voucher 
 • Sportschoenen zijn verplicht
 • Je kunt de cursus niet meer volgen als je al in het bezit bent van je GVB (HCP 54)

Meer informatie

Tijdens deze 2-daagse GVB cursus leer jij alle basics van de golfsport van een echte pro. Na het voltooien van de cursus ben je in het bezit van baanpermissie en kun je de baan op om je golfkunsten verder te ontwikkelen. Tijdens de 2-daagse cursus leer je onder andere putten, chippen en swingen. De dag wordt afgesloten met een uitleg van de theorie en het theorie-examen GVB/HCP 54. Bij het succesvol afronden van de cursus kan het spelen van de 9 holes voor je praktijkexamen op een eigen gewenste dag worden ingevuld of direct na afloop van dag 2.

Om je GVB/HCP 54 pas te verkrijgen, is het nodig om een lidmaatschap van Golf Club Nederland (GCN) af te sluiten. Hier worden jouw GVB verzekering en handicapregistratie worden ondergebracht en met deze pas kun je op alle golfbanen in Nederland en in de rest van Europa. De kosten van dit lidmaatschap bedragen €85 per jaar.

Programma

Dag 1: 

10:00 uur:  ontvangst in de golfshop + welkomstwoord 
10:30 – 11:30 uur: putten 
11:30 – 12:30 uur: chippen 
12:30  – 13:30 uur: lunchpauze (lunch niet inbegrepen) 
13:30 – 15:00 uur: full swing/pitchen 
15:00 – 16:00 uur: theorie 

Dag 2: (aansluitend aan dag 1) 

10:00 – 10:30 uur: Stableford uitleg 
10:30 – 12:00 uur: full swing/pitchen 
12:00 – 13:00 uur: theorie-examen 
13:00 – 14:00 uur: lunchpauze (lunch niet inbegrepen) 
14:00 – 15:00 uur: chippen/putten 
15:00 – 16:00 uur: baanles 

Locaties

BurgGolf Purmerend 

Deze golfbaan heeft wel 45 holes totaal en is uniek door de combinatie van vier maal 9 holes. Daarnaast zijn er ook 10 verschillende 18 holes banen. Een uitdagende baan met mooie holes voor gevorderde én beginnende spelers.  

Golfbaan Appelscha
Golfbaan Appelscha ligt aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold, op buitenplaats de Hildenberg. De baan kent aantrekkelijke hoogteverschillen, uitdagende waterpartijen, bunkers en duinachtige zandverstuivingen. Een verrassing voor menig bezoekende golfer! 

Golfbaan Spaarnwoude 
Golfbaan Spaarnwoude is de grootste en de meest veelzijdige golfbaan van Centraal Europa, gelegen in het natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Met zes 9-holes banen en 12 pitch & putt holes is er genoeg te doen voor zowel de beginnende als ervaren golfers. 

Golfbaan de Hoge Dijk
Centraal gelegen in Amsterdam Zuidoost is Golfcentrum De Hoge Dijk de thuisbasis van Open Golfclub Olympus. Op de fraaie 18-holes wedstrijdbaan kan ’s zomers en ’s winters tot zonsondergang worden gespeeld.

BurgGolf Zoetermeer
BurgGolf Golfclub Westerpark is een zeer uitdagende 18 holes Championship baan met een hoog niveau van onderhoud. De baan kenmerkt zich door hoogteverschil en veel uitdaging. Het is een combinatie van een bos- en polderbaan, gelegen in een natuurpark. In combinatie met de uitgebreide oefenfaciliteiten is dit een ideale plek in de Randstad om van het golfspel te genieten.

Golfbaan Welderen
Golfbaan Welderen, te Elst, ligt in de prachtige regio van de Betuwe, in het midden van het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen. Het landgoed is goed en snel bereikbaar en ligt dicht bij de snelweg en langs de drukte van de stad, terwijl u daar toch, op het landgoed zelf, niets van door heeft.

Golfbaan Bleijenbeek
Nabij uitvalswegen, in de kop van Limburg is Golfbaan Landgoed Bleijenbeek – De Bakermat van de golfsport – gelegen in het plaatsje Afferden. De in 2005 geopende golfbaan, gelegen in een prachtig en rustig stukje van de Maasduinen, biedt u een glooiend landschap met oude bomenlanen, bosschages, een rustig kabbelend beekje en zelfs een kasteelruïne.

Golfbaan Akkermans Leisure en Golf (Bergen op Zoom)
In de Heense polder, vlakbij Steenbergen, ligt het golfcentrum van Akkermans leisure & golf. Naast een uitdagende 9-holes par-3 baan bestaat het golfcentrum uit een 200 meter lange driving range, divers oefengreens en een sfeervol café.

BurgGolf Gendersteyn Eindhoven
Een meer dan gastvrije golfaccommodatie met maar liefst 25 uitdagende holes. Met 2 volwaardige championship courses en een verrassende 7 holes blauwe lus is Gendersteyn voor elke golfer een verrassende golfbaan. 

Golfpark de Turfvaert Breda
De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse, gebaseerd op de beroemde, klassieke Britse golfbanen, natuurlijk ingebed in de omgeving. De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De Turfvaert is een ‘nieuwe klassieker’ en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is: rust, gezelligheid en gastvrijheid. 

Waardebonnen

Bij deze deal zijn de volgende kortingsbonnen inbegrepen. Deze zijn in te wisselen bij de Golfschool en Golfshop.

 • 4 waardebonnen á €25 te gebruiken in de golfshop en golfbaan (t.w.v. €100)
 • 1 waardebon te besteden aan een ‘Skymax’ golfset (t.w.v. €50)

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo