Verlopen

92% Korting Sekitobei Messenset bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+315
92% Korting Naar deal
Deal likes+315
92% Korting Naar deal

92% Korting Sekitobei Messenset, normaal 218,95.  Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Sekitobei Messenset | 5-delig

Als er één land is waar ze verstand hebben van goede messen en hoe ze ermee om moeten gaan, is het wel Japan. Laat dat nou precies het land zijn dat Sekitobei thuis noemt. Vandaag in de aanbieding: een 5-delige messenset van dit Japanse merk.

Liever een messenset inclusief aanzetstaal en messenblok? Deze is met 91% korting nu, check de deal hier.

Japanse kwaliteit

Alle messen hebben een lemmet van 3Cr13 roestvast staal. Dit type RVS is bijzonder goed bestand tegen corrosie, zeer sterk en eenvoudig te slijpen tot een zeer scherpe rand. Kortom, ideaal voor een goede set messen. De handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvast staal en hebben kuiltjes voor goede grip. Dankzij het ergonomische design van het handvat en de goede balans, liggen de messen fijn in de hand.

Koksmes  – 20 cm
Dit koksmes is ontzettend veelzijdig en daarmee onmisbaar in een goede messenset. Zo kan je het mes gebruiken voor het snijden van zowel vis en vlees, maar ook voor het fijnhakken en in plakken snijden van groenten.

Broodmes – 19.4 cm
Hoewel een broodmes traditioneel wordt gebruikt voor het snijden van brood, is het mes een stuk veelzijdiger dan dat. Zo kun je hem ook gebruiken voor het snijden van tomaten of fruit zoals perziken en nectarines. Maar ook voor het snijden van bijvoorbeeld chocolade of een taart is het mes ideaal.

Vleesmes – 18.3 cm
Een vleesmes is, zoals de naam al zegt, ideaal voor het snijden van vlees. Het mes is bijzonder geschikt voor precisiewerk, zoals het snijden van dunnen plakjes.

Santokumes – 18 cm
Het woord Santoku betekent ‘drie deugden’, wat verwijst naar de drie taken waar dit mes ideaal voor is: fijnsnijden, plakjes snijden en dobbelsteentjes snijden. Door de kuiltjes blijft groente, vlees en vis minder snel aan het lemmet plakken. Kortom, een universeel mes voor veel snijtaken.

Groentemes – 11 cm
Dit universele mes is bij uitstek geschikt voor de kleinere taken. Denk bijvoorbeeld aan het snijden van groente en fruit, maar ook aan het snijden van gebak of vlees. Door de scherpe punt is het mes bovendien ook ideaal voor kleine of ingewikkelde snijklusjes.

Merk: Sekitobei
Type: Messenset | 5-delig
Garantie: 2 jaar via iBOOD, 10 jaar via Sekitobei


  • Vijf Japanse messen
  • 3Cr13 RVS Lemmeten
  • Ergonomische handvatten

Lemmet: 3Cr13 RVS
Handvat: 18/10 RVS

Certificaten
High Performance ICP – Initial Cutting Performance
High Performance CER – Cutting Edge Retention
BS EN ISO 8442 Test Compliant

Inhoud set
1x Koksmes: 20 cm
1x Broodmes: 19.4 cm
1x Vleesmes: 18.3 cm
1x Santokumes: 18 cm
1x Groentemes: 11 cm

De messen zijn vaatwasserbestendig, echter is het aan te raden deze met de hand te wassen.

De messen zijn ontworpen in Japan en vervaardigd in China.

DealsTracker.nl
Logo