Verlopen

95% Korting Online cursus Microsoft Office incl. Office licentie voor €25 bij AD Webwinkel

BewarenBewaardRemoved 0
AD Webwinkel
Deal likes+767
€25 €399 Naar deal
Deal likes+767
€25 €399 Naar deal

95% Korting Online cursus Microsoft Office incl. Office licentie voor €25 bij AD Webwinkel. Adviesprijs is €299. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere cursussen en opleidingen.
  • Leerzaam 
  • Onbeperkt geldige Windows licentie 

Word een specialist in het gebruik van Office. Doe een training in Word 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019 en OneNote 2019. Bij de training is een onbeperkt geldige Microsoft Office licentie inbegrepen. De software is ook geschikt voor MacOS.  Bestel nu voor maar €25,-!

Microsoft Office Trainingen met onbeperkt geldigde licentie

Word een specialist in het gebruik van Office. Doe meer met Word-documenten, open een PDF-bestand en bewerk het, voeg een online video toe en bekijk deze zonder vervormingen. Met Excel-sjablonen heb je focus op de informatie zelf. Je kunt jezelf in slechts twee stappen meer informatie over inzichten geven om deze naar een grafiek of tabel om te zetten. Onderteken, typ, klik, veeg of onderteken met de hand in OneNote. Je multimediaberichten worden opgeslagen in OneNote, doorzoekbaar en gesynchroniseerd met OneNote-apps op je andere apparaten. De software is ook geschikt voor MacOS.

Studieprogramma

Windows 10: Microsoft Office Professional

Wat is er inbegrepen bij deze Office-suite?
Microsoft Office Word 2019
Microsoft Office Excel 2019
Microsoft Office Powerpoint 2019
Microsoft Office Outlook 2019
Microsoft Office Publisher 2019
Microsoft Office Access 2019

MacOS: Microsoft Office 2019 Home and Business 

Wat is er inbegrepen bij Microsoft Office Home & Business 2019?
Microsoft Office Word 2019
Microsoft Office Excel 2019
Microsoft Office Powerpoint 2019
Microsoft Office Outlook 2019
Microsoft Office OneNote 2019

Office licentie

– Onbeperkt geldig
– Slechts eenmaal te installeren op PC of laptop
– Bevat Word, Excel, PowerPoint en OneNote (2019)
Let op: het betreft een productcode die bedrijven gekocht hebben, maar niet gebruikt hebben. Ze zijn levenslang geldig, doch 1x te installeren op 1 computer. Mocht je de basistraining afgerond hebben, neem dan vooral ook een kijkje bij de cursus voor Microsoft Expert, waar je vele extra’s leert kennen, zoals: OneDrive, Office 365 en internet veiligheid. 

Klaar om in jezelf te investeren? Bestel dan nu jouw voucher voor de cursus Microsoft Office Trainingen!**
**Je ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden. Volg de stappen zoals beschreven op de voucher. De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen. 

De cursus wordt aangeboden door Interplein.nl. Trainingen zijn niet los verkrijgbaar. Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot Design Expert en van Bloggen & E-mail expert tot Voedingsexpert.

DealsTracker
Logo