Philips Sonicare DiamondClean HX9954/53 Smart Elektrische sonische tandenborstel met app

Toegevoegen aan verlanglijstjeToegevoegd aan verlanglijstjeRemoved from wishlist 0
Prijsalarm aanzetten voor laagste prijs
×
Houd mij op de hoogte wanneer de prijs daalt
Prijsalarm zetten voor:: Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9954/53 - €296,00
Bekijk alle prijzen

Sonisch: vibrerend | 62000 bewegingen per min | Gebruiksduur: 84 minuten | Poetsdruksensor

Philips Sonicare DiamondClean HX9954/53 Smart Elektrische sonische tandenborstel met app
Philips Sonicare DiamondClean HX9954/53 Smart Elektrische sonische tandenborstel met app

296,00

Beschrijving

Sonicare DiamondClean HX9954/53 Smart Elektrische sonische tandenborstel met app

Sonicare DiamondClean HX9954/53 Smart Elektrische sonische tandenborstel met appBen je op zoek naar een complete reiniging van je mond én wil je daar graag uitgebreid hulp bij, dan is de Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9954/53 een geschikte keuze voor jou. Deze slimme tandenborstel registreert exact hoe je poetst via de Sonicare app op je smartphone. Dit is mogelijk door de microchip in de opzetborstel die je poetsgedrag opslaat of rechtstreeks weergeeft als je tijdens het poetsen de app gebruikt. Verder is de chip in staat het type opzetborstel te herkennen en gelijk de juiste poetsstand in te stellen. Gebruik de meegeleverde tongreiniger voor een frisse adem. Met de DiamondClean Smart haal je een tandenborstel voor totaalreiniging in huis die jou helpt om je mond kerngezond te makeniënisch opbergen wanneer u onderweg bent.

DE TANDENBORSTEL VOOR EEN COMPLETE MONDVERZORGING

Met de Philips Sonicare DiamondClean Smart Series 9700 verzorg je je mond op topniveau. Deze slimme elektrische tandenborstel reinigt je gebit nóg beter en is dankzij de verschillende poetsstanden en intensiteitsniveaus aan te passen aan de behoeften van jouw mond. Heeft je tandvlees wat extra verzorging nodig? Of wil je graag een wittere glimlach? Met deze tandenborstel kan het in combinatie met de juiste opzetborstel allemaal.

ULTIEME BEGELEIDING TIJDENS HET POETSEN

Poetsen met een Philips Sonicare DiamondClean Smart Series 9700 is net zo makkelijk als met een normale handtandenborstel. Je beweegt de borstel op precies dezelfde manier door je mond. Door de sonische trillingen wordt ook het gebied tussen je tanden en onder de tandvleesrand gereinigd. Doordat je deze tandenborstel met een app op je smartphone kunt verbinden, geniet je van nog meer voordelen. De app houdt precies bij waar je al gepoetst hebt en waar je nog beter moet poetsen. Je weet precies wanneer je klaar bent en geniet van een ultiem schoon gebit. Je tandarts zal trots zijn.

TONGREINIGING

Een écht frisse adem begint niet alleen bij een schoon gebit, maar ook bij een schone tong. Met het speciale tongreinigingsprogramma in combinatie met het tongreinigingsopzetstuk verwijder je de bacteriën die vervelende geurtjes veroorzaken. Met de Philips Sonicare DiamondClean Smart Series 9700 zijn zorgen over een slechte adem verleden tijd.

SMART OPZETBORSTELS

De Philips Sonicare DiamondClean Smart Series 9700 komt met 4 slimme opzetborstels. Zet de opzetborstel op het handvat en de tandenborstel weet precies wat hij moet doen. De Premium White opzetborstel zorgt er bijvoorbeeld voor dat het White+-programma automatisch start als jij op de knop drukt. In de verpakking zitten 4 verschillende opzetborstels: de Premium Plaque Defense-, de Premium Gum Care-, de TongueCare+- en de Premium White-opzetborstel. In de meegeleverde glazen opzetborstelhouder heb je ze altijd bij de hand en blijven ze schoon.

Standaard meegeleverd

  • Premium Plaque Defense opzetborstel (2x)
  • Premium Gum Care opzetborstel
  • Premium White opzetborstel
  • Premium TongueCare+ tongreiniger
  • Oplaadglas
  • USB hardcase reisetui
  • Opzetborstelhouder
  • Antibacteriële tongspray
  • Handleiding

EAN 8710103805274

Prijshistorie

-

Extra informatie

Specificatie: Philips Sonicare DiamondClean HX9954/53 Smart Elektrische sonische tandenborstel met app

Merk

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Philips Sonicare DiamondClean HX9954/53 Smart Elektrische sonische tandenborstel met app”

DealsTracker
Logo