Verlopen

67% Korting FlinQ Oplaadbare LED Kaarsen voor €19,95 bij GroupDeal

BewarenBewaardRemoved 1
Groupdeal
Deal likes+432
€19,95 €59,95 Naar deal
Deal likes+432
€19,95 €59,95 Naar deal

67% Korting FlinQ Oplaadbare LED Kaarsen voor €19,95 bij GroupDeal. Adviesprijs is €59,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €6,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal. Deze deal is ook verkrijgbaar bij de Telegraaf Webshop.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier Led-kaarsen.

Deze set van 3 oplaadbare kaarsen is niet van echt te onderscheiden! Creëer een gezellige of een romantische sfeer in huis met deze kaarsen. Deze set is gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast kan je deze set het hele jaar door gebruiken, want zijn de kaarsen leeg, dan laad je deze snel en eenvoudig weer op met de meegeleverde oplader.

Deze slimme kaarsenset bedien je makkelijk en snel via de meegeleverde afstandsbediening. Je zet de kaarsen daarmee niet alleen AAN en UIT, maar kan ook kiezen voor het instellen van een timer, de helderheid van het licht bepalen of een gezellige flikkermodus aanklikken. De timermodus kan worden ingesteld met een tijdsspanne van 2H, 4H, 6H of 8H.

De kaarsen zijn zo ontworpen dat ze hetzelfde licht afgeven als echte kaarsen. Ze zijn gemaakt van paraffine, maar er ontbreekt een lont of rook. De kaarsenset van FlinQ is dus ook nog eens veiliger in gebruik. Je kunt de vlammen laten flikkeren en de helderheid aanpassen.

De drie kaarsen hebben alle drie een andere hoogte: 10cm, 12cm en 15cm. Dit geeft een gezellige en ontspannen sfeer. De kaarsen passen perfect in de kerstperiode, maar zijn net goed te gebruiken in de zomer of lente op het terras of in de tuin.

Hét voordeel van deze kaarsenset is dat de drie kaarsen op te laden zijn met de meegeleverde USB-kabel. Je hoeft dus geen batterijen meer te vervangen. Een duurzame
kaars.

Specificaties

  • Oplaadbare kaarsenset van 3, geen gedoe met batterijen
  • Gemaakt van paraffine – niet van echt te onderscheiden
  • Realistische vlam zorgt voor natuurlijk effect zo dat het niet nep lijkt
  • Inclusief afstandsbediening en timer
  • Makkelijk op te ruimen, waardoor later weer goed te gebruiken
  • Ideaal cadeau voor de feestdagen
  • Oplaadbaar
DealsTracker
Logo