Verlopen

Hoge kortingen voor Moederdagcadeaus bij MediaMarkt

BewarenBewaardRemoved 1
MediaMarkt
Deal likes+432
Moederdagkorting Naar deal
Deal likes+432
Moederdagkorting Naar deal

Hoge kortingen voor Moederdagcadeaus bij MediaMarkt. Check hier alle moederdag kado deals.

Verras jouw moeder met een origineel cadeau voor moederdag

Wil jij je moeder verwennen met een cadeau wat perfect bij haar past voor Moederdag, maar ben je nog opzoek naar inspiratie? Met deze ideeën van MediaMarkt vind je het perfecte cadeau voor iedere vrouw in jouw leven, denk aan kersverse moeders, oma’s, schoonmoeders, pleeg- of stiefmoeders. Nog een extra dikke zoen van jou erbij en je bezorgt haar een onvergetelijke dag.

Moederdagcadeaus voor kersverse moeders

Maak de eerste Moederdag onvergetelijk en verwen deze kersverse mama met een ontbijt op bed en een attent cadeau voor haar baby. Met de Philips Avent SCD833/01 beeldbabyfoon kan ze haar kleintje in de gaten houden terwijl ze een flesje opwarmt in de flessenwarmer. En is de baby toe aan het eerste hapje dan is met de Nutribullet Baby gezonde babyvoeding in een handomdraai gemaakt.

Moederdagcadeaus voor de keukenprinses

Moeders die niet weg te slaan zijn uit de keuken verras je met een keukenmachine, slow cooker of airfryer. Met de Tefal Easy Fry XXL EY701D maak je gezondere, krokante en smakelijke gerechten. Deze heteluchtfriteuse heeft 8 automatische programma’s voor frituren, bakken, grillen en braden. Of maak heerlijk taartbeslag en brooddeeg met de Bourgini Kitchen Chef Plus die beschikt over maar liefst 9 vermogensstanden.

Moederdagcadeaus voor de boekenwurm

Is jouw moeder een echte boekenwurm en raakt ze maar niet uitgelezen? Geef haar dan één van de Kobo eReaders cadeau, inclusief bijpassende beschermhoes. Hier passen honderden boeken op, dat scheelt weer ruimte in de kast. Luistert ze liever naar een audioboek? Met draadloze oordopjes geniet ze ongestoord van urenlang luisterplezier.

Moederdagcadeaus voor mooie lokken

Is ‘Als je haar maar goed zit’ de lijfspreuk van jouw moeder? Dan maak je haar zeker blij met een veelzijdige stijltang of föhn. Hiermee maakt ze mooie krullen of brengt ze haar woeste haarbos juist lekker in model. Dit is geen uitdaging met de Babyliss Big Hair Luxe AS970E waardoor het haar meer volume krijgt en je het stylet alsof je net van de kapper komt.

Moederdagcadeaus voor het spa-gevoel thuis

Gun je mama wat me-time en geef haar een massageapparaat cadeau. Voor mooie gladde oksels en benen geef je haar een IPL-ontharingsapparaat of epilator. De Braun Silk-Épil 9 9/980 SensoSmart is een volledig wet&dry 4-in-1 epileer-, scheer-, scrub- en massagesysteem. Zo geniet ze wekenlang van een gladde huid. Voor een stralende lach geef je haar een elektrische tandenborstel zoals de Philips ProtectiveClean 5100 HX6850/47 cadeau. Deze tandenborstel met sonische technologie heeft 4 verschillende poetsstanden en een slimme poetsdruksensor.

Moederdagcadeaus voor de thee- en koffieleut

Moeders en oma’s die vaak visite hebben zullen je eeuwig dankbaar zijn voor een nieuw koffieapparaat, mooie koffiemolen of stijlvolle waterkoker. De cappuccinoliefhebber doe je een groot plezier met een melkopschuimer. Ook geschikt voor de koffie verkeerd- en latte fan. Met de Philips LatteGo Series 2200 EP2231/40 heb je alles in één en zet je in een handomdraai een koffiespecialiteit naar keuze.

Moederdagcadeaus voor opgeruimde moeders

Maken jullie er thuis een zooitje van, dan is je moeder vast blij met slimme hulpjes. De PHILIPS XC8349/01 Aqua Plus 8000 Series is een stofzuiger met dweilfunctie, zo maak je zonder schoonmaakmiddel of hard boenen schoon. Dat is niet alleen milieuvriendelijk, het scheelt ook tijd. Een robotstofzuiger is helemaal ideaal. Zoals de IROBOT Roomba j7, even programmeren en de robotstofzuiger doet zelfstandig het werk.

Moederdagcadeaus voor flitsende moeders

Moeders die alles vastleggen maak je dolgelukkig met een fotocamera, extra lensfilter of instax-camera. Bij die laatste is het een kwestie van één druk op de knop en er rolt een foto uit. Die kan meteen op het prikbord. Pakt jouw moeder het liever wat professioneler aan, dan is de Canon EOS 2000D echt wat voor haar. Say cheese!

Moederdagcadeaus voor een fris voorjaar

Wil jij je moeder een fris voorjaar geven, zoek dan niet verder. Met een luchtreiniger zoals de Philips AC2889/10 Luchtreiniger Connected worden kamers van tot wel 79 vierkante meter vrijgemaakt van pollen. Is het ook nog eens lekker weer en begint het binnen warm te worden, ga dan voor een Dyson TP07 Purifier Cool. Deze multifunctionele luchtreiniger maakt niet alleen de lucht schoon maar koelt ook nog eens je huis!

DealsTracker
Logo