Tot 25% Korting Ticket Wedstrijd Nederland – Finland vrouwen voor vanaf €12,50 p.p. bij LeuksteTickets

BewarenBewaardRemoved 1
Leukstetickets.nl
Deal likes+667
€15 Korting Naar deal
Deal likes+667
€15 Korting Naar deal

Tot 25% Korting Ticket Wedstrijd Nederland – Finland vrouwen voor vanaf €12,50 p.p. bij LeuksteTickets. Normaal vanaf €15. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Kom de OranjeLeeuwinnen aanmoedigen voordat ze afreizen naar Engeland

Over de Wedstrijd Nederland – Finland (vrouwen)

De OranjeLeeuwinnen komen nog één keer in actie voordat ze deze zomer aan het EK beginnen. Op zaterdagavond 2 juli nemen de Oranjevrouwen het op tegen Finland in het FC Twente stadion. Het uitzwaaiduel begint om 18.00 uur.

Een uitgelezen mogelijkheid om met je gezin, voetbalteam of vriendinnen een bezoek te brengen aan het stadion en de OranjeLeeuwinnen in actie te zien!

De Wedstrijd op een rijtje

  • Zaterdagavond 2 juli om 18.00 uur, stadium gaat open om 16:30
  • FC Twente stadion Enschede
  • Oranje fanzone

Belangrijk

Tickets uitprinten:
Vergeet niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Geen grote tassen toegestaan:
Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Let op: er is geen tassenopslag bij het stadion aanwezig.

Eten en drinken

In het FC Twente Stadion kan alleen betaald worden met PIN-pas. In het stadion is eten en drinken te bestellen bij de kiosken.

Locatie

FC Twente Stadion
Adres: Colosseum 65
7521 PP Enschede

Openbaar vervoer

Je kunt de trein nemen naar Enschede Kennispark. Vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar het stadion. Met de bus is het FC Twente Stadion bereikbaar vanaf het busstation in Enschede (lijn 1).

Met de auto parkeren

P-UT (Universiteit) = gratis parkeren. Vanaf dit parkeerterrein rijden gratis pendelbussen van en naar het stadion (vanaf twee uur voor en na de wedstrijd). Let op: ook voor deze parkeerplaats is het noodzakelijk een ticket te bemachtigen via de KNVB Ticketshop.

DealsTracker
Logo