Verlopen

Tot €3 Korting Toegangskaart voor het Muiderslot in Muiden voor vanaf €7,50 p.p. bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+189
Tot €3 Korting Naar deal
Deal likes+189
Tot €3 Korting Naar deal

Tot €3 Korting Toegangskaart voor het Muiderslot in Muiden voor vanaf €7,50 p.p. bij Groupon.

Verken en ontdek het Muiderslot met gebruik van een gratis audiotoer langs de Kasteelroute en breng een bezoek aan de historische tuinen.

Kies uit twee opties

  • € 7,50 voor een toegangskaart voor het Muiderslot voor kinderen (4 t/m 11 jaar)
  • € 12,50 voor een toegangskaart voor het Muiderslot voor volwassen

Heb jij een voorliefde voor ridders, jonkvrouwen en kastelen of ben je gewoon mega geïnteresseerd in een middeleeuwse waterburcht? Rep jezelf dan naar het Muiderslot en ga terug in de tijd. Hier ontdek je alles over de strategische ligging aan het water, de verdedigingsconstructies en het leven op een kasteel. In de historische kasteeltuinen krijg je uitleg over (vergeten) groenten, kruiden, vruchten, planten en bloemen. Ook een bezoekje aan de valkenier, die je uitleg geeft over de valkenjacht, is zeker de moeite waard. In het weekend kan je tussen 13.00-16.00 uur gratis aansluiten bij een instaprondleiding maar als je liever zelf op pad gaat kan dat ook, een gratis audiotour is inbegrepen in de prijs.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 1 april t/m 30 juni 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Tijdens grote evenementen kan een toeslag worden gerekend. Check hier voor je bezoek de agenda van het Muiderslot. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Muiderslot


Zeven eeuwen staat het Muiderslot al in het water, uitkijkend over de Vecht, de Zuiderzee (nu het IJsselmeer), delen van Amsterdam, weilanden, molens en de bedrijvigheid in de haven en het stadje Muiden. Het prachtige uitzicht, het sfeervolle slotplein met terras en de historische tuinen maken het Muiderslot tot een mooie locatie om de hele dag door te brengen. Geniet van de tentoonstellingen of bezoek de valkenier en bekijk roofvogels van dichtbij.

Muiderslot

Adres Herengracht 1, Muiden, 1398 AA

DealsTracker
Logo