Verlopen

44% Korting 9-daagse rondreis Marokko van Marrakech, door de Sahara naar Fez voor vanaf €449 p.p. bij groupactie

BewarenBewaardRemoved 0
Groupactie
Deal likes+345
€449 €799 Naar deal
Deal likes+345
€449 €799 Naar deal

44% Korting 9-daagse rondreis Marokko van Marrakech, door de Sahara naar Fez voor vanaf €449. Normaal €799 p.p. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere vakantiebestemmingen.

9-daagse rondreis Marokko van Marrakech, door de Sahara naar Fez incl. vele extra’s!

Ontdek Marokko met deze 9-daagse rondreis. Vanaf Eindhoven of Charleroi vlieg je in slechts een paar uur naar het betoverende Marrakech. Hier verblijf je 3 nachten in een heerlijk hotel. Ontdek in 4 dagen de mooiste plekjes van deze stad en verdwaal in de verborgen straatjes en steegjes of bezoek het wereldberoemde Djemaa El Fna plein. Neem natuurlijk ook een kijkje bij één van de ‘Souks’. Vanaf Marrakech reis je door naar de Sahara voor 3 dagen. Onderweg geniet je van de prachtige omgeving en vergezichten. Aangekomen in de Sahara geniet je van een heerlijk diner en kun je op de 2e dag deelnemen aan een kamelentocht van een uur. Op de 3e dag vertrek je van Merzouga naar Fez. In deze stad zul je je ogen uitkijken. Zodra je de oude Medina in gaat ervaar je Marokko zoals je het uit de sprookjes kent. Achter elke hoek is weer wat anders te zien. Op de tweede dag is er een rondleiding met gids inbegrepen. Na 4 dagen in deze sprookjesachtige stad vlieg je vanaf Fez weer terug.Daarom is dit een goede deal

  • 3 overnachtingen in Marrakech incl. ontbijtbuffet
  • 2 overnachtingen in de Sahara incl. ontbijtbuffet
  • 3 overnachtingen in Fez incl. ontbijt
  • Vlucht Eindhoven/Charleroi – Marrakech
  • Vlucht Fez – Eindhoven/Charleroi
  • Transfer Marrakech Airport – hotel
  • Transfer Merzouga – Fez
  • Transfer Hotel Fez – Airport Fez
  • Welkomstdrankje bij aankomst in Marrakech
  • 1 uur tocht op een kameel in de Sahara
  • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan

Reisprogramma

Dag 1: Eindhoven/Marrakech
Vertrek van Eindhoven/Charleroi naar Marrakech. Eenmaal aangekomen word je met een transfer naar het hotel gebracht voor de eerste overnachting.
Overnachting met ontbijt in Riad Mounir Marrakech of vergelijkbaar.

Dag 2 en 3: Marrakech
Na het ontbijt heb je alle tijd om in twee dagen op eigen gelegenheid deze prachtige historische stad te verkennen. Je ziet hier o.a. het beroemde Djemaa El Fna plein, de medina met haar doolhof van souks, de Sadian tombes, het Bahia Paleis en de Koutoubia Minaret. Vergaap je aan alle bezienswaardigheden en waan je in het sprookje van 1000 en 1 nacht! Overnachtingen met ontbijt in Riad Shaloma Marrakech of vergelijkbaar.

Dag 4: Dades Gorges (327 km.)
Vandaag rijd je via de bekende bergpas Tizi-n-Tichka naar Dades Gorges.
Overnachting en diner in Hôtel Restaurant La Gazelle De Dades of vergelijkbaar in Boumalne.

Dag 5: Merzouga/Sahara (270 km.)
Vandaag reis je verder naar de Sahara. Je bewondert onderweg de vallei van de 1000 Kasbah’s, de Tifillate Oase en diverse dorpen als Tinghir, Rissani en Erfoud. Je komt vervolgens aan in Merzouga waar je de mogelijkheid hebt om de prachtige zonsondergang te zien. Overnachtingen met ontbijt en diner in NasserPalace Merzouga.

Dag 6, 7 en 8: Fez (563 km.)
Vandaag reis je door naar het bijzondere Fez. Een lange rit van ongeveer 7 à 8 uur, maar onderweg kun je wel de prachtige omgeving bewonderen. Aangekomen in Fez kun je de sprookjesachtige stad gaan ontdekken. De smalle straatjes zorgen voor een betoverende sfeer. Op de tweede dag kun je met een gids de stad verkennen tijdens een rondleiding. Je overnacht in Riad Les Chrifis Fez of vergelijkbaar, ontbijt is inbegrepen.

Dag 9 Fez/Eindhoven
De reis zit er op! Vandaag word je met een transfer naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Eindhoven of Charleroi.

LET OP!
Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.Nu slechts 25% aanbetalen!Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.

Hotel Riad Shaloma

120 Bis Derb Ahl Souss, Marrakech, Marokko

Riad Shaloma ligt binnen de muren van Medina, op slechts 5 minuten lopen van het Al Bahia-paleis. Alle kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, bureau, kluisje en eigen badkamer met douche, toilet en föhn. Iedere ochtend wordt er een continentaal ontbijt geserveerd en bij de lunch en diner kun je typische Marokkaanse gerechten bestellen. De luchthaven Marrakech-Menara ligt op 6 km afstand van Riad Shaloma.+2

Hotelfaciliteiten

OntbijtruimteJaTerrasJaBagage-opslagJaRestaurantJa

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Kluisje
  • Toilet
  • Föhn
  • Airconditioning

Diensten

Huisdieren toegestaanNeeParkerenJa, openbaarParkeerkostenOp aanvraagWi-FiJaShuttleserviceJaRookvrijJaWi-Fi kostenGeenShuttleservice kostenOp aanvraagIn de omgeving

Djemaa el Fna plein  0.97 km vanaf de accommodatie

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, CultuurDerb Chtouka

Het Unesco Djemaa el Fna plein is het grootste en bekendste plein van Marrakech. De hele dag door wordt er een markt gehouden. Geniet van de geuren en kleuren van versgemalen kruiden, proef de verse vruchten of koop een handgemaakt tapijtje.

Souks  1.07 km vanaf de accommodatie

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, ShoppenJemaa El Fna

De Souks vind je naast het bekende Djemaa el Fna plein. Souks zijn typisch Marokkaanse winkelstraatjes. Al deze straatjes bij elkaar vormen één grote markt. Hier vindt je werkelijk alles.

Koutoubia Moskee  1.32 km vanaf de accommodatie

CultuurAvenue Mohammed V

Deze moskee is de grootste en tevens belangrijkste moskee van Marrakech. De moskee wordt ook wel als hét symbool van de stad gezien met zijn minaret van wel 69 meter hoog.Toon meer suggesties Over je vluchtVluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Voorwaarden en vluchtinformatie

  • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
  • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
  • De vluchten worden uitgevoerd door Ryanair.
  • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende luchtvaartmaatschappij van toepassing.
  • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
  • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Overige informatieHuisdieren toegestaanNeeParkerenJa, openbaarParkeerkostenOp aanvraagWi-Fi kostenGeenShuttleservice kostenOp aanvraagIncheckenVanaf 14:00 uur.UitcheckenTot 12:00 uur op de dag van vertrek.Openingstijden receptie24 uurToeristenbelastingPrijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2,50 p.p.p.n. Deze moeten worden voldaan in het hotel.ReserveringskostenDe reserveringskosten bedragen € 19,95 voor het afhandelen van je boeking.VoorwaardenOp deze reis zijn de ANVR reizigersvoorwaarden en de Aanvullende voorwaarden Bookunited Holidays van toepassing.Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Bookunited Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hierAnnuleren en wijzigenJe boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigings- en/of annuleringskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.


DealsTracker
Logo